0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Only days ago, EA’s latest installment of the Battlefield series, Battlefield: Bad Company 2, was released on the PlayStation 3. While the game has been met with great praise, the multi-player component has faced some issues including server disconnects and EA Store issues. Thankfully, EA have since stated that they are looking at resolving the issues and should have a fix out soon.On the official Battlefield: Bad Company 2 blog, EA have posted a status update for the issues many Bad Company 2 consumers are experiencing. The blog post states the following: An update to Battlefield Bad Company 2 on PlayStation 3 is currently with Sony America and will, hopefully go live later today after we get Sony approval. When this happens PlayStation 3 owners will get access to the BFBC2 in game store and have access to their VIP content. Sony Europe will follow shortly after and will, all being well with Sony, allow European players to access the store and their VIP content early this week. The access to the in game store will start things off by giving VIP members access to the Rush map, Nelson Bay and the Conquest map, Laguna Alta.Hopefully these issues will be corrected before tomorrow so players can play Bad Company 2 without conflict. The most interesting thing about the post is that apparently the PlayStation 3 issues will be addressed prior to the PC version. The blog states the following: While the Xbox 360 and PC aren’t getting a client update today we will of course be watching them at DICE and EA, making sure the servers keep running and let you game as much Battlefield time as possible.EA and DICE are taking the problem reports very seriously and this should be a good sign for things to come.
Cytat: Spyro w Marca 08, 2010, 17:38:22 pmCytat: Ryo w Marca 08, 2010, 17:08:47 pmMasakra, miałem przerwę w graniu spowodowaną chlańskiem i dzisiaj nie ogarniam Ręce mi się trzęsą i nie mogę utrzymać stabilnie celownika, przez co obciachowo pudłuje w 100% sytuacjach hehe za czasów bety miałem to samo jayebany przed konsola tyle że ratio akurat poszło w góre moze po alko lepiej gram??Do pewnego poziomu alkohol poprawia koncentracje. Lepiej się celuje po jednym/dwóch piwach Różnice wyraźnie widać szczególnie przy grze w darta XDAle to nie tylko sprawdzone na własnej skórze. To udowodnione naukowo ^^
Cytat: Ryo w Marca 08, 2010, 17:08:47 pmMasakra, miałem przerwę w graniu spowodowaną chlańskiem i dzisiaj nie ogarniam Ręce mi się trzęsą i nie mogę utrzymać stabilnie celownika, przez co obciachowo pudłuje w 100% sytuacjach hehe za czasów bety miałem to samo jayebany przed konsola tyle że ratio akurat poszło w góre moze po alko lepiej gram??
Masakra, miałem przerwę w graniu spowodowaną chlańskiem i dzisiaj nie ogarniam Ręce mi się trzęsą i nie mogę utrzymać stabilnie celownika, przez co obciachowo pudłuje w 100% sytuacjach
O co chodzi z tym veteranem? Wszedłem na tą stronę EA (http://veteran.battlefield.com/) , dodałem sobie Bad Company 1 Gold Edition + jego demo, a i tak mój "veteran rank" to 0. Coś powinienem z tego tytułu mieć?
Step 1: go to http://veteran.battlefield.com/Step 2: Sign in with the EA master account linked to your GamertagStep 3: From the drop down menu select a battlefield game you have previously played. Fill out the login info and/or the CD key for that game.BF:BC: Fill in your GamertagBF:BC Demo: Fill in your GamertagBF2 + Expansions: Fill in your Username/PassBF2142 + Northern Strike: Fill in your Username/PassBF1942 + Expansions: Enter your Cd-KeyBFV: Enter Your CD-KeyBF:MC: Fill in your GamertagThere are 5 Levels of Veteran status.0-1 Games = Level 02 Games = Level 1 (Veteran Status + Gun unlocked!)3 Games = Level 24 Games = Level 35+ Games = Level 4
EA Servers are back online now. However EA servers will be reset tomorrow morning at 8:00 GMT/9:00 CET/Midnight PST for maintenance.
kur**, sam sobie też jebnąłem spoilera, bo jeszcze u mnie Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Flynn nie zginął.
Fajny spoiler .
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: tytacz w Marca 09, 2010, 19:53:59 pmFajny spoiler .Taaa...Bo single w Bad Company 2 jest TAK emocjonujący, i trzymający w napięciu, że ta jedna informacja sprawia, że tracimy cały fun z odkrywania tej nieziemskiej i dopracowanej fabuły...
Ryo, tak tylko spytam, bo nie jestem pewien, dostałeś ode mnie PW na GO w sprawie BC2?
Dzisiaj wziąłem sobie małą pamiątkę z empiku
Cytat: Ryo w Marca 10, 2010, 12:16:52 pmDzisiaj wziąłem sobie małą pamiątkę z empiku Phi, też to mam. Z Killzone 2 też.
poka, poka!
Cytat: Mrocz w Marca 09, 2010, 23:50:16 pmCytat: tytacz w Marca 09, 2010, 19:53:59 pmFajny spoiler .Taaa...Bo single w Bad Company 2 jest TAK emocjonujący, i trzymający w napięciu, że ta jedna informacja sprawia, że tracimy cały fun z odkrywania tej nieziemskiej i dopracowanej fabuły... Ciebie nie obchodzi singiel, to kilku milionów graczy, którzy kupili tą grę również. Ok, dobrze wiedzieć .
Cytat: prart w Marca 10, 2010, 15:18:53 pmpoka, poka!Nie mam charakterystycznej rzeczy, by potwierdzić autentyczność zdjęcia.
Cytat: tytacz w Marca 10, 2010, 10:19:29 amCytat: Mrocz w Marca 09, 2010, 23:50:16 pmCytat: tytacz w Marca 09, 2010, 19:53:59 pmFajny spoiler .Taaa...Bo single w Bad Company 2 jest TAK emocjonujący, i trzymający w napięciu, że ta jedna informacja sprawia, że tracimy cały fun z odkrywania tej nieziemskiej i dopracowanej fabuły... Ciebie nie obchodzi singiel, to kilku milionów graczy, którzy kupili tą grę również. Ok, dobrze wiedzieć .Moze nie tyle co nie obchodzi, ale nie wiele jest osob co kupilo BC2 dla singla, wiekszosc graczy nawet nigdy nie przejdzie kampani badz tez nie odpali jej wogole. To nie jest jedna z tych gier gdzie singiel jest rownie emocjonujacy co multi
Bo to wlasnie dla beki z MW jest ta ostatnia misja i jeden achievement za przejscie jej na hard
System party, prywatnych meczy oraz stan serwerów to największa porażka jaką widziałem w jakiejkolwiek grze multi...
Cytat: _ReD_ w Marca 10, 2010, 21:36:34 pmBo to wlasnie dla beki z MW jest ta ostatnia misja i jeden achievement za przejscie jej na hard może ktoś napisać o co chodzi? bo ja to i tak pewnie nie za szybko zacznę grać
no o to ze mozesz zagrac ten ostatni level na hard i masz dzbanek..jakby inaczej nie?
Czy na konsolach M60 medyka tez jest tak overpowered? Na normal mode zabija 2-3 strzalami, na hardcore 1 ...
M95 to fajna sniperka, ale ma dziwna celnosc czasami, za to swietnie quady rozwala, chyba podstawowa snipera jest najlepsza ze wszystkich.
Cytat: A-n w Marca 10, 2010, 22:39:08 pmSystem party, prywatnych meczy oraz stan serwerów to największa porażka jaką widziałem w jakiejkolwiek grze multi...Racja - pojęcia nie mam dlaczego za pierwszym razem od razu wszedłem do lobby, a potem już nie mogłem Z ciekawości - udało wam się w końcu zagrać jakiś mecz?