Cytat: Ohtar w Stycznia 02, 2011, 21:53:15 pmCytat: Lupi w Stycznia 02, 2011, 21:10:28 pmJak to jest z tym exp? Jak gram przy wyzerowanym to później mi się to doliczy do mojej starej puli?Raczej nie. Fragów nie dolicza, żeby złote gwiazdy mieć dla broni.Na 100% nalicza następnego dnia. Ale z dag togami jest problem już od dłuższego czasu.
Cytat: Lupi w Stycznia 02, 2011, 21:10:28 pmJak to jest z tym exp? Jak gram przy wyzerowanym to później mi się to doliczy do mojej starej puli?Raczej nie. Fragów nie dolicza, żeby złote gwiazdy mieć dla broni.
Jak to jest z tym exp? Jak gram przy wyzerowanym to później mi się to doliczy do mojej starej puli?
Cytat: CancerPL w Stycznia 02, 2011, 22:35:21 pmCytat: Ohtar w Stycznia 02, 2011, 21:53:15 pmCytat: Lupi w Stycznia 02, 2011, 21:10:28 pmJak to jest z tym exp? Jak gram przy wyzerowanym to później mi się to doliczy do mojej starej puli?Raczej nie. Fragów nie dolicza, żeby złote gwiazdy mieć dla broni.Na 100% nalicza następnego dnia. Ale z dag togami jest problem już od dłuższego czasu.Boli, co? Znajomy najebał już prawie 2400. O_O
Co jest z tymi cholernymi serverami,przez dwa dni robilem bronie w vietnamie aby dzis sie dowiedziec ze od piatku nic mi nie naliczylo.Pomijajac dzien premiery dodatku ani razu nie mialem z tym problemu.Tylko tak u mnie czy ogolnie cos sie sypie?
Coś niedobrego się dzieje z kontami na EA. Mi wyzerowało wszystkie statystyki z BC2, a z serwerami w BC od 1,5 miesięca nie mogę się połączyć
Przecież to w żadnym wypadku na ustawkę nie wygląda
ch**owa snajperka
Warto zainwestowac w dodatek Onslaught ?
Równie zjebany jest system balansowania drużyn oraz fakt, że słabsi gracze zaczynający grę online mają totalnie przerąbane.
Tak jak napisał Ryo. Ja osobiście wylogowuje i loguje się do skutku. Przeważnie do 3 prób. Swoją drogą pograłem już 50h w online i gra coraz bardziej mnie irytuje. Najgorsze jest jak borok zaklinuje się albo nie potrafi wbić pod górkę. Równie zjebany jest system balansowania drużyn oraz fakt, że słabsi gracze zaczynający grę online mają totalnie przerąbane.
No ja chyba jakiś kryzys przechodzę jeśli chodzi o BF bo tak w dupę ostatnio dostaję, że masakra. Kumpel, który mówił, że nigdy nie nauczy się grać na padzie w fpsy gra lepiej ode mnie... to mnie trochę podłamało.
Cytat: aphelion w Lutego 02, 2011, 18:45:59 pmTak jak napisał Ryo. Ja osobiście wylogowuje i loguje się do skutku. Przeważnie do 3 prób. Swoją drogą pograłem już 50h w online i gra coraz bardziej mnie irytuje. Najgorsze jest jak borok zaklinuje się albo nie potrafi wbić pod górkę. Równie zjebany jest system balansowania drużyn oraz fakt, że słabsi gracze zaczynający grę online mają totalnie przerąbane. Nie mają przerąbane mają takie same szanse-nie pierd** to nie CoD Zaklinuje sie? Ze niby gdzie? Rozegralem kilka godzin online i mi sie takie kwiatki nie zdarzają.
Ej, statsy już działają normalnie? Nie mam gry na chacie, a chcę przytrollować na fejsbukowym koncie battlefielda.
Cytat: Ogur w Lutego 04, 2011, 19:56:07 pmEj, statsy już działają normalnie? Nie mam gry na chacie, a chcę przytrollować na fejsbukowym koncie battlefielda.No niby normalnie wszystko działa.
Macie jakiś obcykany sposób na delikwetnów latających w koło śmigłowcami?
Teraz gracie głównie w wietnam?
Z tracerem jest mały problem bo smoke go zrzuca a i trafić jest trudno. Jak z tego celujesz?
Wczoraj w czasie gry z ludźmi z forum było widać doskonale jak upośledzony jest BC2. Balans map nie jest mocną stroną tej gry.
Obraziłeś się za naprawę czołgu na kanale? Very Happy
Wczoraj to była masakra, 41 zgonów to 14 kill nie jest fajne, w ogóle wczoraj raz byłem na plus.
Cytat: aphelion w Lutego 14, 2011, 14:53:46 pmWczoraj w czasie gry z ludźmi z forum było widać doskonale jak upośledzony jest BC2. Balans map nie jest mocną stroną tej gry.Czemu tak nagle poszedłeś?Obraziłeś się za naprawę czołgu na kanale?