Pierwszy raz w życiu skorzystałem z krawca w sklepie. W sumie to wiedziałem wcześniej, że jest taka opcja ale dopiero teraz sprzedawca mnie namówił. Wziął potrzebne wymiary (chociaż w sumie to jedynie chciałem zwęzić) w minutkę i gotowe. Na drugi dzień miałem się zgłosić po odbiór koszuli. Ku mojemu zaskoczeniu pasowała idealnie, taka jaką chciałem mieć. Zawsze jak są koszule w sklepie to bardzo ciężko znaleźć mi odpowiednią, z uwagi na to, że wysoki jestem a nie mam brzucha jak jakiś piwosz. Do tego preferuje koszule slim fit, a te też nie są częste. No a tutaj proszę, z pomocą krawcowej dostałem idealnie to co chciałem, z koszuli luźne i "prostackiej" otrzymałem dobrze dopasowaną koszulkę na lato
i to do tego w cenie koszuli jest krawiec
Od tej pory chyba będę cześciej korzystał z tej usługi
Wiem, że w Peek & Clopenburg (czy jakość tak) oraz w Le Mac jest darmowy krawiec (chociaż w przypadku kurtek podobno trzeba dopłacać) ale to i tak świetna rzecz, przy okazji nie traci się 2 letniej gwarancji !! Bo gdyby się dało do krawca nie ze sklepu to jeżeli guzik odpadnie czy zamek w kurtce się zepsuje to po ptokach. Dlatego serdecznie polecam, dzięki temu można się jeszcze bardziej cieszyć z zakupu