No nie, a ten post butami ecco to w ogóle żadne czepialstwo.
Cytat: inż. windomearl w Lipca 17, 2013, 10:58:17 amNo nie, a ten post butami ecco to w ogóle żadne czepialstwo.No nie. Zdaje się, że napisałem coś o klaunach w obuwiu ortopedycznym. Jeśli odebrałeś to jako dojebkę do wszystkich chodzących w jakichkolwiek butach nike/adidas to beka.
Cytat: inż. windomearl w Lipca 17, 2013, 08:49:41 amSS89 i Soul. Ktoś jeszcze?Tarniak, oscyp, svonston i prawdopodobnie becet. Na szybko. 20 minut z wyszukiwarką i spokojnie znalazłbym kolejnych pięciu, a drugie tyle pewnie się z butami na forum nie wychyla.Cytat: inż. windomearl w Lipca 17, 2013, 08:49:41 amalbo porównuje do lasek na filmikuI niby w czym laski na tym filmiku są gorsze od trzydziestolatka w kolorowych najkach?
SS89 i Soul. Ktoś jeszcze?
albo porównuje do lasek na filmiku
Nawet do prostych i niekolorowych superstarów się dojebałeś.
Ja w airmaxach? Nigdy w życiu nie miałem i nie będę miał man. Tylko kapcie dla dzieci.
W sumie masz rację. Od 1-2 lat już nie zakładałem garnituru, jeansy i sportowa marynarka spokojnie wystarczają na każdą okazję.
Garnitur:
na drugie nawet bym nie spojrzal.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)+mój set na lato, tylko japonki niebieskie. wygryw za 95 zł.
Cytat: tytacz w Lipca 17, 2013, 17:42:35 pmW sumie masz rację. Od 1-2 lat już nie zakładałem garnituru, jeansy i sportowa marynarka spokojnie wystarczają na każdą okazję.no raczej, bo to poniżej, to raczej kiepski żart Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Cytat: tytacz w Lipca 17, 2013, 17:13:42 pmGarnitur:
Rozumiem, że życie masz szare i butami próbujesz nadrabiać. Ja w takim razie wolę mieć odwrotnie
Cytat: Iras w Lipca 17, 2013, 15:15:34 pmRozumiem, że życie masz szare i butami próbujesz nadrabiać. Ja w takim razie wolę mieć odwrotnie Nie chce mi się dalej tego ciągnąc. Nie lubisz AM, spoko twój wybór, dla mnie to jedne z najwygodniejszych butów jakie miałem na nogach, plus podobają mi się.
Cytat: Solid Snake 1989 w Lipca 17, 2013, 20:16:58 pmCytat: Iras w Lipca 17, 2013, 15:15:34 pmRozumiem, że życie masz szare i butami próbujesz nadrabiać. Ja w takim razie wolę mieć odwrotnie Nie chce mi się dalej tego ciągnąc. Nie lubisz AM, spoko twój wybór, dla mnie to jedne z najwygodniejszych butów jakie miałem na nogach, plus podobają mi się.AM Skyline są najlepsze do roboty 12h+, po tylu godzinach nawet noga nie dryfi. Jak model SS miałeś na zlocie?
Wiem, że skyline, chodzi mi o oznaczenie, bo wersji kolorystycznych jest masa.
bym trzymając za łyżwę
UFF!
Cytat: Iras w Lipca 17, 2013, 22:26:47 pmUFF!Źle szukasz! >klik<