To się ceni Mrocz. + Wędruje na konto za prawe słowa.
Od siebie dodam, iż październik to miesiąc paradoks. Mnóstwo świetnych gier, tylko czasu nań brak. Ja osobiście w tym miesiącu kupiłem siedem gier pięć na PS3 i po jednej kolejno dostało Wii i PC).
Właściwie ukończyłem tylko U2, reszta leży i czeka na swą kolej. A przecież jutro będzie trzeba odebrać Tekken 6, GT na PSP zalotnie mruga okiem w moją stronę, a niebawem MW2 i
Dragon Age.Raczet i Klank, to w mej opinii wybitna seria. Stąd nie waham się ani chwilki nad myślą "kupić?". Więc jako, że nie chciałbym , aby reszta gier została zepchnięta na margines (takie LBP, choć kupione w ubiegłym roku, jeszcze mam przez nowości nie ukończone, i nie tylko ją), anie też grać na modłe :dzisiaj zbiję w T6 kuna, jutro postrzelam w OF, a śrubki na R.Y.N.O będę zbierał w ....), chyba oddeleguję zakup na listopad.
Albo kupię w przyszłym tygodniu i zapas gie będę miał do urodzin....
W każdym bądź razie jestem święcie przekonany, że jeśli komuś UYA , czy ToD się podobały, będzie nową odsłoną zachwycony.
Mrocz, na demo nie patrz. Ja zassałem i po 40 sek grania Clankiem wyłączyłem. Ale i tak jestem pewny, iż pełnoprawna odsłona zapewni kilkadziesiąt godzin wybornej zabawy.