Ghost of tsushima, moim zdaniem gra targów. Jedyne czego się obawiam to fakt, że robi to Sucker Punch, które grafikę potrafi zrobić, ale już wciągającej historii zupełnie, nie mówiąć o misjach pobocznych. Liczę, że jednak wezmą przykład z nowych gier jak Wiedźmin 3 czy chociażby AC:Origin i coś z tego wyjdzie ciekawego.
Przecież
inFamous: Second Son nieźle się sprawował w segmencie historii (jak na tego typu grę). Raczej lichej mordowni z tego nie zrobią. Jakiś motyw zemsty, zdrady miele widziany.
Tylko zabrakło coming in 2019. Bo jeżeli to kolejna gra, którą będą rok w rok pokazywać, to dajże spokój.
ms miał coekawszą konfę, ale co z tego, skoro potem, przez resztę roku bryndza i jeden taśmociąg, co koło dc nawet nie stał.
podsumowując, po tegorocznym e3 w branży bez zmian:
Można wiele niekoniecznie pochlebnego o MS napisać, ale jedno trzeba im przyznać, w segmencie gier wyścigowych rządzą. Mnie jako graczowi podoba się sytuacja typu - pokazujemy nową grę na targach w czerwcu, a kilka miesięcy później w nią gracie. I to w jakiej jakość
FH2 86% w 2014r. FH6 91% w 2016r. FH4 zapewne zbliżony poziom w 2018r. W nieparzystych latach seria
Forza Motorsport o średniej ok 8.5/10.
Faktycznie,
Godrizon III 9/10, nie stał przy Dc 7/10
A, i żeby nie było, s00s. Mam Dc od premiery, mam w niej platynę, zatem bardzo dobrze ją znam i na dzień dobry ta gra na więcej nie zasługiwała. Grafiki w odniesieniu do FH Trzeciej nie będę komentował, bo to nadaje się pod System Wars, ale na szybko, to od lat spokojnie można wymienić kilka lepiej prezentujących się od Dc gier wyścigowych - na PS4(Pro) choćby
Omega Collection wyprzedza go o przynajmniej dwa okrążenia.
A co do podsumowania targów, bardzo dobrze zrobił to quaz:
I to już koniec Skończyli na Pająku, którego pokazywali już rok temu Czy oni nie widzą, że konferencję należy kończyć petardą.
lambo na pełnej po bezdrożach bliżej do ridge racer, niż msr. nie wiem jak można twierdzić inaczej.
Ale ty chyba nie grałeś w to, nie? Taki argument to jeszcze za czasów Irasa i "koszenia buraków" funkcjonował w odniesieniu do FH2, i mam wrażenie że oparty był tylko na jednym trailerze czy tam nagraniu gameplayu z gry.
Trójka jest na prawdę świetna, i w pełni zasługuje na swoje oceny. W czwórce dorzucają bardzo fajne bajery, więc to po raz kolejny będzie znakomita ścigałka, której można pozazdrościć, jeśli się nie posiada XO.
Tak jak to u nich bywało
Ale powiem ci, że już Forzę w spokoju zostawili. Raz na sąsiednim forumku za dużo osób posiada obie konsole i ciemnoty nikt nie da sobie wmówić, dwa moderacja ukróciła szybko zapędy (bany, warny co rusz), a i najważniejsze, teraz najbardziej znienawidzona gra targów (i najbrzydszą) zostało
Sekiro. Dlaczego - wystarczyło, że pokazali ją na konfie M$
Natomiast co do reszty, zgadzam się. Trójka jest piękna i świetna (rewelacyjnie przy tym brzmi), a FH4 zapowiada się na wyścigową grę roku 2018.
Szkoda tylko, że plotka o GT7 okazała się plotką. Podobnie jak sprawa wstecznej kompatybilności u Sony.