Nie no to teraz Jurass to mnie zabiles, jaki argument
A jeśli Turn10 po pozytywnej reakcji odbiorców (ci którym się nie podoba ją oleją i nie kupią)/będą siedzieć po cichu ,bo mogą wyłączyć) stwierdzi , że to git patent i wprowadzi go na stałe oraz rozbuduje o nowe "matrixowe".
Sorry stary ale no bonus. Argumenty typu "co by bylo gdyby" lub tez "co bedzie jak" to mozesz dla siebie zachowac. Obaj wiemy ze tak sie nie stanie, wiec po to takie bezsensowne gadanie?
Sam z reszta piszesz ze Forza cie nie interesuje i to wlasnie o tym mowilem, wpada tu koles, ktorego gra komletnie nie interesuje, nie zagra w nia a narzeka jak stara ku@#, tak jak by mu zepsuli jego ulubiona serie, bo dodali opcje cofania czasu lol no bonus stary ponownie.
Czytając tu i tam Twoje posty (nie tylko), mam wrażenie ,że wasze wymagania odnośnie gier podążają w kierunku "lepszy rydz niż nic"
To mnie smieszy najbardziej. Ja sobie gram w gieki dobrze sie przy tym bawiac, kupuje duzo gier, z gry na gre mam wiecej frajdy i mile spedzam czas. A wy co robicie, na wszystko narzekacie, a to nie tak, a to tamto zjebane, potem placz ze nie ma fajnych gier i nie ma w cograc. lol Ja podchodze do tego realnie, wiem ze kupujac srednia gre nie moge wymagac od niej cudow, wiec podchodze jak do sredniej gry, oceniam ja w swietle innych srednich gier i nie wyglada juz tak zle. To samo ze slabymi grami i z bardzo dobrymi. Nie mam powodow do narzekan, kupuje tylko gry, ktore wiem ze beda mi sie podobaly lub sa moimi ulubionymi gatunkami. Moze dla Ciebie to jakies nie pojete, ale dla mnie to jest bardzo proste.
Jesli nie masz nic do powiedzenia na temat Forzy to prosze Cie nawet nie odpisuj i nie ciagnij tej dyskusji, bo te wasze wszystkie argumenty mozna sobie o dupe wytluc lol
To samo Tarniak, masz tyle do powiedzenia ze az smieszny jestes lol Powiedz mi, skoro tak bardzo boli Cie ta opcja cofania czasu i tak na nia narzekasz, ile czasu poswieciles Forzie 2? Skoro tak bardzo przeszkadza ci taki maly dodatek i tak zepsuje ci twoja ulubiona serie? Ukonczyles chociaz wszystkie eventyw drugiej czesci? Zdobyles zloto w kazdym wyscigu? Cala gre przechodziles bez wspomagaczy jezdzac na manualu? Wszystkie wyscigi wytrzymalosciowe tez oczywiscie sam jezdziles bez wynajecia kierowcy? No wlasnie, zawsze najwiecej do powiedzenia maja ludzie, ktorych dana rzecz/temat nie interesuje.
Piszesz o naszej retoryce i otym ze pewnie tez nie gralismy za duzo Forze. Ja ci powiem tak, ze jesli masz w Forze 2 przegrana chociaz w polowie tyle czasu co ja to wielki szacun dla ciebie, ale jakos tego nie widze lol.
Ostrzeżenie za offtopic na 7 dni