Ludzie proszę dajcie mi ten kawałek w dobrej jakości:Jak ja nie lubię Psy Trance tak ten kawałek daje radę.
Cytat: Patosław w Lipca 20, 2008, 20:39:32 pm E, zajebiste
Nigdy nie pojmę fenomenu tych starych pierników. Do piachu.
blancio Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)weeeeeź Stalker- nie wlepiaj tu tekstów. Każdy zna stronkę teksty.org RHCP imo ssssiiie pałkę. Kiedyś tego słuchałem, ale poszedłem w stronę czegoś mocniejszego Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)ale ze mnie hardkorowiec, co?
Cytat: Mikes w Lipca 22, 2008, 20:19:38 pmNigdy nie pojmę fenomenu tych starych pierników. Do piachu.Tak samo jak ja większości muzy słuchanej przez Ciebie.
Kresq czemu głupoty gadam?Dla mnie RHCP stał się na wskroś komercyjnym zespołem, w którym mało jest rocka.
Cytat: LesiuGR w Lipca 22, 2008, 20:29:24 pmCytat: Mikes w Lipca 22, 2008, 20:19:38 pmNigdy nie pojmę fenomenu tych starych pierników. Do piachu.Tak samo jak ja większości muzy słuchanej przez Ciebie. oh noes
Naprawdę nie widzisz, że ten zespół przestał być "Sex Drug and Rock n' Roll'?Po prostu upadł jak dla mnie...
Cytat: Ciapkas w Lipca 22, 2008, 22:40:48 pmNaprawdę nie widzisz, że ten zespół przestał być "Sex Drug and Rock n' Roll'?Po prostu upadł jak dla mnie...Jutro jak wrócę to coś tu napiszę, bo po pierwsze śmiać mi się chce, a po drugie padam na ryj, a jutro na 7 do roboty
Daje rade
Cytat: Ciapkas w Lipca 22, 2008, 22:16:25 pmKresq czemu głupoty gadam?Dla mnie RHCP stał się na wskroś komercyjnym zespołem, w którym mało jest rocka. No dobra, a teraz pokaż mi niekomercyjny zespół
Przekaz tego kawałka to normalnie naczelna prawda życiowa. Helmuta też uwielbiam. Idealny na poprawę nastroju.