widać więcej razy z nimi piłeś ode mnie, lepiej ich znasz
ku***, chłopie jeśli ktoś ma tupet nazwać się "Clash XXI wieku" grając coś takiego, to niech spier*ala na drzewo. I jak dla mnie mogą nawet garnki lepić, jak walą taką kometę to są buńczusznymi baranami.
specyficzne poczucie humoru chlopakow z ckod, poczucie humoru siegajace nieco glebiej, z olbrzymia doza dystansu do siebie i swiata, klujace i smiesznie wyniosle, mowiac takie rzeczy chodzilo im na pewno o cos wiecej, to sa przesmiewcy nic wiecej, graja muzyke, nie kreuja sie na znawcow, gdybys uslyszal/przeczytal choc jeden wywiad z nimi latwoscia zrozumialbys ich intencje (pewnie jakis baran muzyczny tak ich porownal i dla zartu z zachowaniem pelnej powagi wyostrzaja teraz sprawe),
tak tylko zareagowalem bo widze ze zbyt pochopnie przyczepiasz sobie latki,
lubie ckod ale bez zbytnich zachwytow, sa autentyczni, bez lansowania sie, i na prawde swiezi na polskiej scenie muzycznej (nie sa kolejna kopia czegos tam z zachodu, graja swoja muzyke),
tak gwoli scislosci nie bede polemizowal, sa rozne skrajne opinie na temat tego zespolu, moja jest powyzej
a zeby nie bylo offtopowo, polecam wszystkim otwartym na roznorodnosc muzyczna zespol:
Ween absolutni geniusze,
na poczatek polecam Chocolade and Cheese (albo cokolwiek innego po tej plycie, kazda jest genialna)
mysle ze warto, i to bardzo