Głosów w sumie: 72
Age of empires online właściwie niedawno ruszyło, bo w sierpniu chyba, a już jest tam mega tłok, sama chętnie sie w nią zagrywam, całkiem ciekawa gierka. Cos na kształt settlersów, czy castle empire.
Cytat: ogonek w Listopada 15, 2011, 15:02:49 pmAge of empires online właściwie niedawno ruszyło, bo w sierpniu chyba, a już jest tam mega tłok, sama chętnie sie w nią zagrywam, całkiem ciekawa gierka. Cos na kształt settlersów, czy castle empire.Daria R.?
http://komiks.nast.pl/nowosci/16762/Komiks-z-nowym-polskim-superbohaterem-Bialy-Orzel/
http://finanse.wp.pl/kat,104130,title,Nie-placiles-abonamentu-Uwazaj-Poczta-sciga-dluznikow,wid,13985768,wiadomosc.htmlmotyw.
Link!Wiadomość scalona: [time]Listopad 15, 2011, 16:28:44 pm[/time]a juz obczailem
Zaczynam sie jakiś zły robic. Chyba poszukam gdzieś guza na mieście. Może jak morde mi ktoś oklepie to sie troche uspokoje.
Cytat: CancerPL w Listopada 15, 2011, 16:58:13 pmZaczynam sie jakiś zły robic. Chyba poszukam gdzieś guza na mieście. Może jak morde mi ktoś oklepie to sie troche uspokoje.Okopiemy dzisiaj dupy w BF3. Ja też ostatnio chodzę jakiś wqrwiony. Zawdzięczam to tez m.in. mojej kobiecie. Robota też dorzuca swoje 3 grosze.
Cytat: Ryo w Listopada 15, 2011, 17:43:40 pmCytat: CancerPL w Listopada 15, 2011, 16:58:13 pmZaczynam sie jakiś zły robic. Chyba poszukam gdzieś guza na mieście. Może jak morde mi ktoś oklepie to sie troche uspokoje.Okopiemy dzisiaj dupy w BF3. Ja też ostatnio chodzę jakiś wqrwiony. Zawdzięczam to tez m.in. mojej kobiecie. Robota też dorzuca swoje 3 grosze.nie dam rady dzisiaj
No i ch**, skyrim trzeba odłożyć na zaś bo kur** uczelnia mi dostarcza wystarczająco rozrywek na okres świąteczny
W kerfurze promocja - 4pak Carlsberga za 12,49 zl, ale drugi 4pak dostajemy za 1 grosz, czyli 8 piw za 12,49 zl. Lecta kupowac.
Cytat: svonston w Listopada 16, 2011, 13:51:21 pmW kerfurze promocja - 4pak Carlsberga za 12,49 zl, ale drugi 4pak dostajemy za 1 grosz, czyli 8 piw za 12,49 zl. Lecta kupowac.Gdyby to było piwo...
Tomasz ma jakiś permanentny ban na forum czy permanentnie się na forum obraził?