Głosów w sumie: 72
http://www.apacheclips.com/media/26156/V.O.T.D_Crazy_Ambush_in_Afghanistan/głośno
this guy is badass.. his crew just laying there and he swaping guns like rambo
Kaczora to już poj**ało Brata mu w trumnie podmienili....To 2 raz robimy pogrzeb może co? No i najlepsze...kto jest pochowany na Wawelu...no kur** co za farsa.
Cytat: Solid Snake 1989 w Grudnia 20, 2010, 16:05:50 pmKaczora to już poj**ało Brata mu w trumnie podmienili....To 2 raz robimy pogrzeb może co? No i najlepsze...kto jest pochowany na Wawelu...no kur** co za farsa.Jak to kto? Lenin....
Chyba mnie robisz w konia :< Lenin przecież zmaru 76 temu :<
Cytat: szafa w Grudnia 20, 2010, 21:08:11 pmChyba mnie robisz w konia :< Lenin przecież zmaru 76 temu :<Kolega Lenin żyje i pracuje w sądzie!
O kur**, mój ulubiony film na polsacie - DIE HARD!
Cytat: Ryo w Grudnia 20, 2010, 21:56:28 pmO kur**, mój ulubiony film na polsacie - DIE HARD! szklana pułapka kurde :[
Na twarzy zaczynają mi się pojawiać włoski, które można w ogólności określić jako broda. Dorastam madafaka.
Cytat: setezer w Grudnia 21, 2010, 23:49:49 pmNa twarzy zaczynają mi się pojawiać włoski, które można w ogólności określić jako broda. Dorastam madafaka.Chcesz to Ci mogę trochę z klaty pożyczyć.
Cytat: Ryo w Grudnia 21, 2010, 23:51:14 pmCytat: setezer w Grudnia 21, 2010, 23:49:49 pmNa twarzy zaczynają mi się pojawiać włoski, które można w ogólności określić jako broda. Dorastam madafaka.Chcesz to Ci mogę trochę z klaty pożyczyć.Ja moge z dupy bo mam nadmiar.
Ukonczyles juz 18 lat?
OTO POLSKA, robisz coś, co jest niespotykane = NERD. Szkoda gadać, czy komuś krzywdę robi taka osoba? Nie, ale to NERD.
O POLSKA, robisz coś, co jest niespotykane = NERD.
Czy jak kupię monocykl i będę nim jeździł po mieście, to będę turbonerdem czy pozytywnie zakręcony?