Głosów w sumie: 72
Przepis na sos:Jogurt naturalny (najlepiej żeby nie był za gęsty, bo się ciężko będzie mieszać)Majonez (tak ze 2 czy 2,5 łyżki, jak kto lubi)BazyliaOreganoCukier (ze 2 łyżeczki, chyba że ktoś lubi bardziej)SólPieprz (wkręcasz wg uznania, jak lubisz na ostro to sporo)no i czosnek (teoretycznie piszą 2 ząbki, ale to jest dawka dla leszczy, daj pół główki)--przeciśnij go przez wyciskarkę
Pewnie tak + plus wór na rzygi. Podoba mi się stolik w stylu 'deska do prasownia'
Torba zamiast wiadra jest najlepsza Cytat: Solid Snake 1989 w Listopada 29, 2011, 10:45:59 amPrzepis na sos:Jogurt naturalny (najlepiej żeby nie był za gęsty, bo się ciężko będzie mieszać)Majonez (tak ze 2 czy 2,5 łyżki, jak kto lubi)BazyliaOreganoCukier (ze 2 łyżeczki, chyba że ktoś lubi bardziej)SólPieprz (wkręcasz wg uznania, jak lubisz na ostro to sporo)no i czosnek (teoretycznie piszą 2 ząbki, ale to jest dawka dla leszczy, daj pół główki)--przeciśnij go przez wyciskarkęJutro bede testowal! A z czosnkiem to jak gadalismy - pewno dam 2x tyle co w przepisie bo kurde uwielbiam czosnek
PRZYGOTOWANIE:zmiażdżony czosnek, zioła prowansalskie i sól dodajemy do masełka, mieszamy. Tak gotowym masełkiem smarujemy chleb i kładziemy na grill, opiekając z każdej strony...
Pomoże ktoś z granicą ciągu?
Tomasz widzę w pozycji bocznej ustalonej
Cytat: marcin_N w Listopada 29, 2011, 10:58:50 am Tomasz widzę w pozycji bocznej ustalonej Ale o co chodzi?
Lol trochę, rozwaliłem się whisky i jednym piwem Ale w ogóle, rano wstaję, a tu mi Nyan Cat napierdala To było dziwne.Soul wyjebujący się z krzesła -
Lol trochę, rozwaliłem się whisky i jednym piwem
Soul wyjebujący się z krzesła -
Te konserwy juz byly, w dodatku jedna sie jarala jak weszlismy do mieszkania
Sprzątasz tam czasem?
Konserwy są zajebiste, bo i sobie pojesz i nie musisz petów wyrzucać, jak się miejsce w popielniczce skończy
Cytat: marcin_N w Listopada 29, 2011, 14:04:20 pmSprzątasz tam czasem?Jak ostatni raz bylem to bylo gorzej jeszcze chyba, kuchnia cala zajebana, a teraz w kuchni bylo w miare. Ale kibel to mnie zniszczyl.