To może być lepsze w multi od Bf3 kiedy ta beta?
Hehe, wierz mi, nie będzie. Tak się składa, że betę już ograłem i jeśli IG nie wprowadzi jakiegoś trybu hardcore bez perków, killstreaków itd., (zresztą apeluje o niego część ludzi na oficjalnym forum IG - oczywiście bez odzewu ze strony kolesi z IG) to przyszłość tej gry widzę w ciemnych barwach. IG chyba postawiło sobie za cel stworzyć najbardziej zjebane, niezbalansowane, popierdółkowate i nieprzemyślane multi wszech czasów i muszę przyznać, że im się udało. CoD traci pierwsze miejsce. A obietnice, że to będzie ,,powrót do jedynkowych korzeni" można skomentować jedynie śmiechem.
P.S. Wcześniej chwaliłem tę grę za duża ilość hp postaci. Teraz okazuje się, że nawet to jest zjebane. Jak powszechnie wiadomo, nie ma respów broni, granatników, rakiet na mapie. Pytam więc - co mi z dużego HP, skoro teraz każdy do karabinu może sobie podczepić granatnik? Zwykle jest tak, że idę sobie przykładowo na dwóch kolesi na karabiny, to na starcie dostaję z dwóch granatników w mordę. Nie muszę chyba mówić, że wysokie hp idzie się wtedy walić. Śmiech na sali. Kogoś bitwy na granatniki mogą cieszyć. Ja mam tego pecha, że mnie akurat nie cieszą. Gra jest nędzna i aż trudno uwierzyć, że była zapowiadana jako duchowy spadkobierca jedynki. Grę kupię tylko dla singla. Multi to porażka.