Fajna ta edycja? Warto w nią inwestować? No i jak gra? Żadnych wrażeń na GameOnly mimo tak ciepłego przyjęcia w prasie?
Mam 30 godzin
Mam 30 godzin na liczniku a zrobilem 3 misje glowne... nie ma jak to plować na czarną pantere czy ludojada
Cytat: wsciekly_blondyn w Grudnia 01, 2012, 11:35:08 amMam 30 godzinW 2 dni najebałeś już 30h? Ładny hardkor
Na PE ludzie narzekają że tygrysy i inne zwierzęta są pancerne, jest to podobno mega irytujące, też macie takie wrażenia?
Jak na ps 3 to gra wygląda dobrze i chodzi płynnie.
Cytat: wsciekly_blondyn w Listopada 29, 2012, 15:57:24 pmJak na ps 3 to gra wygląda dobrze i chodzi płynnie.
Jak by ktos planowal grac na stacjonarce nawet nie patrzcie na wymagania sprzetowe podane przez producenta,sa gubo przesadzone.U mnie trzyma stale 48-50 fps przy ustawieniach ultra a komp jakims wielkim kozakiem nie jest.
Cytat: Legrad w Grudnia 01, 2012, 17:20:21 pmJak by ktos planowal grac na stacjonarce nawet nie patrzcie na wymagania sprzetowe podane przez producenta,sa gubo przesadzone.U mnie trzyma stale 48-50 fps przy ustawieniach ultra a komp jakims wielkim kozakiem nie jest.dx9 czy 11?
Cytat: CancerPL w Grudnia 01, 2012, 16:41:09 pm20 fps to plynnie?
robisz wielki szum o nic niewarte szczegóły
Ale grałeś ze przeszkadza po tych uber szybkich grach, ktore grałeś wcześniej?Działa jak RDR przynajmniej? Gra technicznie lezy? Deus to raczej dobrze działał
Nom i to rozumiem. Tylko że bogaci to sa dzieciki/panowie z blaszakami raczej albo głupi lub tez wytrwali różnie można takich interpretować. Jak dostane w swoje rece kuriera(poj**ało sie chlopcowi i myśli ze na wsi moze kit wciskać i obrażać wieśniaków, przeprosi na kolanach za swoje chamstwo zapewne) to napisze jak na ps3 to dziala i ile fpsów widze .
Ja też w weekend z 10 godzin nabiłem i gra naprawdę jest świetna - zastrzeżenie takie że jest aż za dużo do zrobienia: Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)- rozwijanie ekwipunku- polowania- polowania specjalne- szukanie reliktów- łowienia bandytów- zdobywanie baz- aktywacja wież radiowych- szukanie "zwykłych skarbów"- rozwój postaci- branie dragów i retrospekcje- wyścigi- dostarczanie leków- konkursy strzeleckie- bitwy (te przy czerwonych obeliskach)Pewnie o czymś zapomniałem, a powyższe zadania wciągają w grę na wiele godzin, bez ruszania wątku głównego
Cytat: CancerPL w Grudnia 02, 2012, 03:38:06 amNom i to rozumiem. Tylko że bogaci to sa dzieciki/panowie z blaszakami raczej albo głupi lub tez wytrwali różnie można takich interpretować. Jak dostane w swoje rece kuriera(poj**ało sie chlopcowi i myśli ze na wsi moze kit wciskać i obrażać wieśniaków, przeprosi na kolanach za swoje chamstwo zapewne) to napisze jak na ps3 to dziala i ile fpsów widze . Mnie bardziej interesuje relacja z tego wydarzenie, niż odpalenie gry, zatem czekamy.