Okej, pograłem wczoraj trochę tak do 4 rano......
I cóż mogę rzec, nowy Batman M I A Ż D Ż Y po prostu perfekcyjny kontynuacja, gra znowu ma to coś, siadasz i wsiąkasz.
Każda nowość w mechanice gry zachwyca, średnio co jakiś czas myślałem sobie ja je**e jak oni to zajebiście zrobili, wszystko kapitalnie przemyślane, bez żadnej skazy. Pierwszy rzut oka na Arkham City powala, masa detali, kapitalne oświetlenie, god's ray jedne z lepszych jakie widziałem, ruchome niebo, padający śnieg i pioruny gdzie nie gdzie a do tego 3D i IMO to najładniejsza piaskownica jak została stworzona na konsolach, żaden sub-hd wszystko ostre, co prawda gra ma mały problem z AA i tekstury nie są najwyższych lotów no ale za to wszystko płynnie działa. Interakcja poruszania po mieście intuicyjna i bardzo przyjemna, walka jeszcze lepsza i trudniejsza, nowe zagrania robią robotę a kontra na trzech panów na raz zamiotła mną totalnie, fabuła kapitalna a sam gameplay zróżnicowany do tego jest naprawdę sporo smaczków. No nic pozostaje wrócić do domu czyli tak koło 21 i grać dalej!
ps gra w 3D IMO wygląda lepiej niż w 2D

ps 2 jadę na hardzie.