/summon VaaKo i jak ten AstroBOY
Jeszcze nie miałem okazji odpalić, jak tylko obcykam, to dam znać.
Vaako, gdzie kupiłeś Vr'a i jaka cena?
Centrum Sony 900zł rtv agd 850zł to ZVR2 w media expert również 850zł ale mieli tylko ZRV1.
Ogólnie przygoda, przypadkiem wyświetliło mi reklame na fb promocji na vra, i z ciekawości spojrzałem, a tu niespodzianka wersja gogli ZVR2, z miejsca postanowiłem je nabyć.
Poszedłem najpierw do rtv, ale tam były ostatnie dwie sztuki na rezerwacji, następnie media expert, jedna sztuka ale ZRV1 więc odpada, ostatecznie poszedłem do sklepu Sony, o którym zapomniałem, a przypomniał mi kumpel... myślę gdzie jak nie w Sony.
Wchodzę, na półkach pusto, ale okazuje się, że są na magazynie... gość je wyciąga i tutaj się zaczyna niefajne Sony, w promocji 900zł jest zestaw vr plus gra astro bot, i na ten zestaw właśnie są promocje... gość natomiast mi mówi, że niestety mają tylko podstawowy zestaw, czyli bez gry, który nie podchodzi pod promocje, i kosztuje 1000zł.
Co ciekawe, za gościem leżał stos astro botów, to pytam, czy jak zrobię rezerwację online na stronie Sony, to czy będę mógł odebrać u nich w salonie, gość mówi oczywiście, więc pytam, a kiedy? a on na to, już może pan odebrać
Więc mu znowu wyjaśniam, że ja chcę z astro botem ( w końcu taniej 100zł i gra gratis warta ponad 100zł) gość spojrzał na mnie zrobił skwaszoną minę obrócił się na foteliku, sięgnął do stosu astro botów, położył na goglach, i tym magicznym czynem sprawił, że nagle pojawił się zestaw ZRV2 plus Astro Bot za 900zł
Sprawdzajcie w necie zawsze, bo w sklepach chcą po prostu dymać ludzi.