A tobie się wydaje, że jesteś mega mózgiem co wie najlepiej. Akurat co do butów deskorolkowych jest trochę inna historia (w kwestii jakości). Jedna firma, fabryki w US na rynek US i fabryki w azji na rynek EU. Taka kuźwa prawda. Co do jakości możesz się sam domyślić. Z ciuchami jest podobnie. Mam w szafie koszulki z US i z EU - kupowane w Anglii i w Polsce. Kiedyś nawet obczajaliśmy dokładnie z mamą materiał bo normalnie WTF jaka różnica.
Wiem, że chodzi ci o cenę w tym wypadku ale tak czy siak jakość butów deskorolkowych renomowanych marek, przewyższa jakość butów innych firm w tej samej cenie, typu adidas, nike, reebok, puma.
Zresztą kuźwa gadasz mi że wyciągają kasę. A wiesz co to popyt i podaż ? I co nakręca cenę ? Dziękuję dobranoc.
I nie przeginaj z tą książką bo podanie dwóch słów w poście normalnie powiedziało mi wszystko mistrzu. Chodzi o książkę Naomi Klein ? Bo właśnie o niej czytam.
Wątpie, że zrozumiesz co napisałem i zrobisz rachunek sumienia, więc w tym miejscu po prostu serdecznie Cię pozdrowię.
Ty faktycznie masz megalomanię
(teraz czekam na ripostę w stylu - "to był żart i go niezrozumiałeś LoL 151823818381838!!!!oneone" itp.)
I wciąż czekam na jakieś ciekawe filmiki na ten temat bo mam parę innych do przeczytania teraz.