Ryo, lipiec to odpada niemal u każdego. Wesela, wesela, urlopy.
Nocleg ok stu siedemdziesięciu zł. (jest nieco taniej ponieważ aktualnie usprawniają basen, zatem - niestety - raczej nie będzie można z niego korzystać.
Miejscówek jest na dwadzieścia par (jakby co, ja zaklepuję parę z Juras'em). Dobrze byłoby zjawić się tam (okolice Nowego Sącza) już w piątek. Opłacić dwie nocki i będziemy mieć czas do 13tej w niedzielę.
Ewentualnie druga miejscówka (te same okolice). Placówka niczego sobie. Miło, ładnie, schludnie, a że miejscowość nieduża to będzie można przyjemnie czas na świeżym powietrzu spędzić.
Druga opcja tańsza (osiemdziesiąt zł za nocleg), ale pokoje są sześcioosobowe/ośmioosobowe. Jeżeli jakiś panicz nie będzie chciał dzielić pokoju z innym użytkownikiem, wyniesie go to drożej (ok 44zł). Również weekend. Pierwszy weekend kwietnia (da się przepłacić na drugi) przy pierwszej opcji, opcjonalnie ostatni weekend kwietnia przy drugiej.
Ja jednak sklaniam sie ku opcji Domki i browar. Nie sadze aby 170 za nocleg satysfakcjonowalo ludzi.
Starałem się jak mogłem. Chciałem użytkownikom
GameOnly zapewnić wygodę i odpowiedni poziom wypoczynku (i nie chodzi tu bynajmniej o czyste prześcieradła i ciepłą wodę).
Obdzwaniałem, wypytywałem (plusy się należą
). Jakby trzeba było, to i bym pojechał obejrzeć obie miejscówki (wszak niepotrzebne mi byłoby po zlocie "patrz, to przez tego ch** złamanego Lupi się przeziębił, tytaczowi woda kapała na kołdrę, Ogur zgubił się w lesie, a tarniak złapał choróbsko od dziewczyn, które miały być
pure white), ale jako, że byłem tam nie raz, to zapewniam, że jest dobrze (jak na tak niewielka kwotę, rzecz jasna). A pizze maja lepszą niz w NY, Conker - gwarantuję
Uważam, że w takim zacnym gronie miło byłoby na korcie tenisowym poszaleć (odpowiednia pogoda).
Ale nie obrażę się na
domek i
trufle parówki z ogniska. Piwa nie piję, ale mleczarnia nie powinna byc daleko - opcjonalnie zapoluję z Juras'em na krowę jakąś i się ją wydoi.
170 za sam nocleg plus kasa na wache, szame alkohol i prostytutki wychodzi troche drogi zlot.
Nie rób scen. 96% ludzi tutaj bez mrugnięcia okiem wydaje więcej na grę, w którą gra kilka godzin, a zabawa nie zawsze oscyluje w granicach 9/10. Zatem czym as takie pieniądze za godny wypoczynek i sycącą strawę w gronie e - znajomych. Właściciele hotelu
Emirates Palace w Abu Dhabi zyczą sobie trzydzieści tys. zł za nocleg. Spójrz jakie załatwiłem przebicie.
Mniejsza o to. Opcja nie przeszła.