Ja coraz bardziej przekonuję się do tej gry (wielce prawdopodobne, że kupię ją zaraz po premierze). Mam tylko nadzieję, że reszta skilli i broni, które dojdą w fullu nie popsują balansu. W demie pod tym względem jest naprawdę świetnie.
Ja właśnie dziś złożyłem preordera. IMO to jest najlepszy multiplayer w który grałem od dłuższego czasu. Wszystko świetnie zbalansowane. Czuć, że ostateczny wynik zależy po części od twojej gry, brak chaosu na planszach, które są odpowiedniej wielkości. No i brak zamykania przeciwnika na respawnach
.
I jeszcze kwestia wersji na PS3. Czytał kilka opinii graczy posiadających PS3 i X360, TA GRA WYGLĄDA NIEMAL IDENTYCZNIE NA TYCH DWÓCH PLATFORMACH. Sam z ciekawości sprawdziłem wersja na X360. Jeżeli ktos opiera swoje zdanie na jakimś porównaniu opierającym się na screenach, to jego błąd. Osoby które narzekają, że wszystko "rozmyte i brzydkie", niestety, ale tak to wygląda też na X360. Dla mnie ta gra wygląda bardzo ładnie, graficznie to mocne 8+/10.
PS. Demo ma działać za kilkanaście godzin.
http://www.youtube.com/watch?v=x6dkeTsNQwI&feature=player_embedded#at=20
Wiadomość scalona: Marca 18, 2011, 14:55:41 pm
Nie wiem czy to wina filmiku... Ale jeśli nie, to framerate też jest cholernie słaby na Xboxie 360...
Bo ta gra rusza się i wygląda prawie tak samo na PS3 i X360.