Przestalem grac i kupilem Witchera 1 bo nie mialem z nim stycznosci. W 2 co chwile spotykam kogos kto mnie zna ,a ja niemam pojecia kto to i ogolnie nie znam za bardzo tego swiata.
Ale przynajmniej zanim skoncze 1 to moze jakiegos patcha wypuszcza bo co jakis czas mnie wywala do pulpitu bez zadnego errora...
Swoja droga downloader z gog.com ma chyba nawet lepsze transfery od Steama. 8.5GB w troche ponad godzine
Jedynka Wiedźmaka jest świetna, a na max detalach nawet całkiem nieźle wygląda. Mimo to został mi do przejścia tylko ostatni rozdział, a jakoś nie mogę się zabrać
Chyba zbyt dużo jest tu łażenia z miejsca w miejsce, co potrafi zmęczyć i znudzić. Wiedźmak to jednak stare, prawdziwe RPG, tylko przystosowane do dzisiejszych standardów. Dragon Age się nie umywa (choć kilka rozwiązań ma lepszych).
Za rok pewnie wyjdzie edycja rozszerzona dwójeczki i wtedy będzie można spokojnie brać
Ja pierdziu. XXI wiek - tworzenie gier to przynajmniej 2 lata, a końcowy projekt naszpikowany jest błędami, które uprzykrzają graczom życie. Nie mogli zrobić jakieś zajebistych testów i sprawdzić czy wszystko hula. Tak, wiem na pewno zrobili, ale widać byle jak skoro na mega maszynach ta gra traci klatki.
W2 robili chyba 4 lata
Termin naglił, a koszty rosły. Mogliby jeszcze wstrzymać się z premierą i bardziej dopracować grę, ale to by się nie opłacało. Maj to ostatni dobry okres na wydanie gry. Później są wakacje i sprzedaż spada. A jeszcze później wychodzi Skyrim...