*&^%*&^*&^* On jest chyba nie do przejścia jego trigger trwa wieczność podczas której regeneruje straconą energię, kiedy raz wpadniesz w jego kołowrotek to zabiera ci połoe energi ;xxxxx ;ooooo ;[[[[[[ ;(( <zdesperowany>
cappo Wysłany: Sro Kwi 13, 2005 20:14:36 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- dzisiaj rozwaliłem verigila numer 2 za pierwszym podejściem w ogóle dobrze mi się dzisiaj grało i przeszedłem 3 bossów za jednym podejściem ...a teraz jestem w misji 16...lady już nie żyje :]...no i swordmaster lvl3 rządzi i dzieli (szkoda, że nie można używać dwóch stylów jednocześnie :/ marzy mi się royal guard i swordmaster, albo trickster i gunslinger.....ale to strasznie skomplikowałoby sterowanie :/)
to nie jest zaden spoiler...chodzilo mi o to ze ja pokonalem ;p....nie bierz wszystkiego doslownie trusiu :D:D
A nie wiecie jak mozna pokonac tego duzego stwora? Chodzi mi o tego bossa w sali tortur (taki gigant chodzacy na dwoch lapach, ktory czasem przeskakuje na 4 lapy). Mam nadzieje ze wiecie o kogo chodzi. Przed walka mam ponad 15000 orbow. Co za nie kupic i jak walczyc?
Metody są dwie:RG - banalne, stworek ma bardzo wyraźne ciosy. Naładować trzy orby, wcisnąć devil trigger i odpalić just block. Jak jesteś na normal to powinieneś go zabić za pierwszym razem, góra drugim. Strategia dla ambitnych.
Cytat: "Castor Krieg"Metody są dwie:RG - banalne, stworek ma bardzo wyraźne ciosy. Naładować trzy orby, wcisnąć devil trigger i odpalić just block. Jak jesteś na normal to powinieneś go zabić za pierwszym razem, góra drugim. Strategia dla ambitnych. A jak odpala sie just block ? Naprawde nie wiem. Bo devil Tigger to chyba odpala sie L1?
W stronę wieży, tam gdzie wcześniej szedłeś, aby walczyć z lodowym psiakiem.