Mnie tam interesuje jedna sprawa... Czy zgodnie z gazetką Sony gra będzie obsługiwana tylko przez move?
French gaming website, PS3Gen reports that LittleBigPlanet 2 might be pushed back into 2011 by Sony.They cite an inside source as their means of procuring this information. LittleBigPlanet 2 is scheduled for a November 16 release this year and a collector’s edition has also been revealed.Although, this is a pretty heavy rumour right now but with games such as Castlevania, Assassin’s Creed Brotherhood, Call of Duty : Black Ops, Medal of Honor and Sony’s own Gran Turismo 5 releasing this fall. It can’t entirely be ruled out that Sony might push this title back into 2011.
SCEE has refused to confirm or deny rumours of an impending LittleBigPlanet 2 delay this morning, which claimed overnight that the game won’t make 2010.“We won’t comment on rumour or speculation,” said a rep by email.
Doskonale się to zapowiada. Myślę, że warto jednak zainteresować się pierwszą częścią by poczuć ten niesamowity klimat sack boyów. Coś niespotykanego! Dzięku user-generated content można grać tak naprawdę... w nieskończoność. Samemu, z dziewczyną czy z e-znajomymi. Pucharki banalnie proste, calak wpada sam. Jeśli mogę polecić to znam gościa, który sprzedaje właśnie LBP bardzo tanio. Pewny gość. http://gameonly.pl/forum/index.php/topic,11605.msg657004.html
Miał gościu pomysł na to, ja pie*dolę - inaczej się tego nie da określić.
To wlasnie powod dlaczego ta gra mnie tak jara, gdy LBP 1 mi sie nie podobalo Jak dojdzie Move to w ogole to bedzie darmowe PSN/XBL w jednym ;p