Trzeba poznać mechanikę gry, tak brać poślizgi żeby jak najmniej tracić, ciągle utrzymywać się na maksymalnej prędkości. Przynajmniej tak wynika z youtuba, sam jeszcze tego nie ogarnąłem do końca
Na razie kariere policjanta skończę, potem troche rzeźni online i może się wezmę za czasówki i walki na autologu.
Swoją drogą kariera policjanta jest dużo bardziej irytująca. Co to za pomysł z tymi czasówkami gdzie doliczają karne sekundy za otarcia? Mogli takie zapychacze miejsce wywalić na miejsce większej ilości pościgów. Nie dość że to powtórka z czasówek z kariery racera, to do tego irytująca przez te karne sekundy. Dopiero w tym trybie zauważyłem jak irytujące są te długie restarty, bo zdarza się że restart muszę klikać po pierwszym kilometrze bo w o coś otrę. Do tego radiowozy zasłaniają drogą migającymi kogutami i dużo łatwiej wjebać się w traffic na nierównym terenie. Ogólnie wydaje się jak na razie, że zdobycie wszystkich złotek będzie dużo trudniejsze dla policjanta niż racera, ale to takie wrażenie po kilku pierwszych wyścigach.
Ostatnio z becetem mieliśmy genialną sesje Head to Head... Do ostatnich sekund wyścig był mega Potem próbowaliśmy jakiś Hot Pursuit, ale problem jest z połączeniem się we dwójkę do gry z większą ilością osób
Właśnie to lipa była, nie wiem czemu, ustawiało nam sesje publiczną ale nikt się nie dołączał, chociaż jak grałem potem bez Mrocza ludzi w lobby była masa, jak się tylko miejsce zwolniło to od razu ktoś wbijał na wolne miejsce.
Wiadomość scalona: [time]Listopad 23, 2010, 15:08:27 pm[/time]Ogólnie to jest oficjalny konkurs na najlepszą fotkę na facebooku Official Need for Speed, na razie poziom jest marny, więc jak czujecie się na siłach to możecie wbijać (trzeba mieć konto na facebooku i twitterze). Jeszcze 3 dni, można wygrać ps3.
No ok, to zdjęcie z konkursu jest dobre w sumie