Sporo roboty z platyną bo trzeba odblokować techniki ezoteryczne wszystkich broni. Będę próbował. Dzisiaj pokonałem pierwszego bossa 6 regionu i wbiłem 100 poziom. Nie wiem albo za szybko parłem do przodu albo coś nie tak z balansem. Mam 100 poziom a najbliższe sugerowane zadanie główne chyba 122 albo 127. Na tym etapie to miliony amrity. No i czuć że dłużej ubija się maszkary. Trzeba będzie coś pomajstrować u kowala i zastanowić się jak dalej punkty wydawać bo teraz mam raczej postać zbalansowaną tak żeby pokończyć wszystkie szkolenia w dojo.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk żeby każdy wiedział że mam iPhone i używam Tapatalk.
One przyjdą z czasem. Mnie wszystkie techniki udało mi się już jakiś czas temu odblokować. Najciężej było z magią ponieważ na specjalnej arenie walczysz z dwoma przeciwnikami, kolejna fala to potężny sub boss, a na końcu sam Nue.
Walczymy drewniana bronią i mamy ograniczony limit przedmiotów. Ale w okolicy 96 poziomu można ugryźć.
Aktualnie kodamy zbieram. Właśnie wpadł dzban za źródła.
Czekam teraz na kolejne misje zmierzchu. Te są najcięższe - podobnie jak lochy w
Bloodborne.
Wczoraj pokonałem w walce Tashibanę z Tadakatsu Potyczka z dwoma bossami jednocześnie to świetna sprawa. Choć tu potrzebne jest kombo umiejętności + szczęście, bo jeden błąd i koniec gry.
Punktami nie zawracaj sobie głowy. Ja wyłożyłem 40 w serce, zatem katana, ale przez ostatnie 14 godzin towarzyszyła mi włócznia oraz topór, choć obie statystyki mam na 16 poziomie.
Choć oczywiście przy misjach 140 lv. o zgon bardzo łatwo nawet mając zbroję tego poziomu.
Wysłane z klawiatury za pomocą palców.