dobra - decyzja podjęta: sprzedaję kierownicę
czyli po kolei:
1).
kierownica Fanatec GT3RSv2stan kierownicy zgodnie z tym co kupiłem na allegro - idealny
a w praktyce trochę skrzypią plastiki i przestawione jest lekko wejście usb, poza tym 100% sprawna i działa idealnie. gwarancja jest do 18 stycznia 2013r.
2).
dwa zestawy nakładek na shiftery - duże i małe3).
pedały Fanatec CSR Elite - stan idealny, kupiłem je w listopadzie, więc gwarancja jest do listopada 2013...
Powód sprzedaży - bo już się znudziłem GT5, jazda nie sprawia mi już takiej frajdy, ekipy do online nie mam, a na razie nie widać ani nie słychać kolejnych gier, więc do czasu GT6 robię sobie przerwę z graniem. Po prostu mam typowe znużenie i zmęczenie materiału i nie chce mi się po prostu grać. z tego powodu sprzedaję też za chwilę ps3 - czekam jeszcze tylko na Journey...
Cena jaka mnie interesuje do 1050zł, więc cena myślę jest atrakcyjna... najchętniej widziałbym sprzedaż osobie z Krakowa lub okolic - mogę na własny koszt dowieść...
Do tego mam jeszcze Wheel Stand Pro - wersja pod DFGT, ale równie dobrze pasuje do Fanateca... Jeśli ktoś chciałby kupić cały komplet do puszczę wszystko za 1250zł...
Do tego zostanie mi GT5 edycja kolekcjonerska (czyli z książeczką APEX) - jak ktoś ma ochotę to 100zł