Mrocz zbyt agresywnie odbierasz moje normalne posty, ot zobaczyłem filmik i skomentowałem to co mi się w nim nie podoba, ten przykład który dałeś akurat ma się nijak do tego co tam zobaczyłem, bo to kompletnie inna klasa samochodów, a więc i waga. Przecież nawet F1 aż tak bardzo nie lata jak wjedzie na piach/żwir, a przecież tam nie było żadnej hopki, czy aż tak dużej nierówności by auto wykonało taką ewolucję, w dodatku jak jest w powietrzu to nagle niemiłosiernie przyśpiesza(choć akurat nie jest to dla mnie piorytet, bo wyścigi mają służyć temu by się ścigać a nie celowo rozbijać).
Zgadzam się że ta gra ma stawiać na akcję, na walkę na torze, coś jak seria FM, tylko podane z mniejszym naciskiem na SIM, choć póki co jest za mało filmików z ELITE MODE z Shifta 2 by móc ten tytuł w pełni ocenić. Szczególnie model jazdy. Ja mam nadzieje że wypuszczą demo, bo F1 2010 nie jest tak dobrą grą jak ją oceniały serwisy growe, w tym Nasze rodzime gazety..a dema jak nie było, tak nie ma. Ja bez dema, raczej nie zaryzykuję i nie wydam 200zł, jeśli miało by się okazać że wydaję pieniądze w błoto. Trzymam kciuki za tą pozycję, bo przypomina mi trochę właśnie FM3, ma fajną listę pojazdów i tras, ale to nie zobowiązuję mnie do tego by nie widzieć wad, które są widoczne na filmikach(tak samo jak punktuję wady GT5-i ciągle uważam że to nie jest skończony produkt).