To niewiele muszę Ci powiedzieć. Większość z tego forum >>> jedna osoba.
Nic nie musisz mi mówić, bo doskonale sobie zdaję z tego sprawę, chodzi o fakt, że jest ktoś kto jest fanem ps3 i mimo wszystko potrafi spojrzeć trzeźwo. Brawo.
Co do reszty to nawet nie komentuję, bo nie od dziś wiadomo, że dla Ciebie żadna gra na X0 nie może być FAIL'em roku, natomiast gry na PS3 owszem mogą, a nawet muszą.
Failem ? nie, rozczarowaniem jak najbardziej, AW zawiódł nieco, miał być mega wypasem a wyszła b.dobra gra momentami z taką sobie grafiką. Ej no zaraz o co Ci chodzi ? to jest trzeci post w tym temacie i w żadnym nie napisałem, że gra A na ps3 jest failem tego roku
Bullshotów już nie pamięta? Typowe...
Pamięta, tylko o tym nie pisze, bo i po co jak każdy o tym wie, że większość (jak nie wszyscy) producenci karmią nas bullshotami, ja już nawet filmikom nie ufam, bo na TV w domu zawsze wygląda wszystko gorzej....
Wiadomość scalona: Grudnia 17, 2010, 12:20:04 pmDziwne, ze Forza za to nei jechano, no ale Gran Turismo to musi byc zawsze oceniania w innych standardach.
Jest rok 2010, Forza wyszła 2008 więc czepianie się już przeminęło
A to juz zalosny argument, nijak majacy sie do rzeczywistosci. Przynajmniej moglbys sie prawdziwych rzeczy czepiac, jak brak shaderow kropel wody na karoserii.
Jaja sobie robię, emotka na końcu widzę nie pomogła, ta złość zaślepia w was trzeźwe spojrzenie na świat, wszystko odbieracie jako atak w waszym kierunku, to jest dopiero żałosne, zero żartów, śmiertelna powaga
To chyba wiekszosc gier w jakie gralem na konsolach to alphy byly, jesli to jest beta.
Ej to nie moja słowa, tylko Ficka
Kazda inna gra ma tyle samo lub wiecej wad niz GT 5, mimo, ze jest mniejsza.
Już Ci mówiłem jak marzysz to zamykaj oczy.