Ja pier**le, becet, jakie bullshoty? Twoje pieprzenie też się już ciężko czyta
Ja tam nie oczkuję od niego, że potrafi odróżnić bullshoty od gameplay'u. Chociaż to akurat świadczy na korzyść GT5, bo w końcu becetol para się fotografią i jeśli myli się podczas prób odróżnienia bullshota od gameplay'u, to nie trzeba nic dodawać, a jedynie przyklasnąć grafikom z PD, że tak potrafią niektórych w chu** zrobić.
Tu taki małe przypomnienie kiedy el becetol nazwał screen z gry bullshotem:
Łap zoom'a.
LOL najpierw wrzuca gameplay z Forzy a dla porównania daje z GT5 bullshoty z photomode czy menu od producenta.
Najlepsze, że nawet kiedy udowodniło się temu "znawcy", że to faktycznie żaden photo mode...
Dokładnie w ten sposób.
...to on i tak temu nie dowierza:
Uhum, pewnie.
Niezła siara i konkretny polew ze "znawcy" el becetola. A jak mu braknie argumentów i ktoś mu wypomni, że sam jest idealnym przykładem hipokryty, to zaczyna bluzgać na innych. Wraz z brakiem rozumu poszedł brak wychowania. Bluzgaj dalej "znawco", a ja się pośmieje, bo beczunia z ciebie jest konkretna. Pokrzycz jeszcze, że wszędzie widzisz bullshoty z GT5, to będzie jeszcze śmieszniej.
Wiadomość scalona: [time]Lipiec 21, 2011, 18:03:45 pm[/time]Miłego dnia i dalszego udowadniania że jadąc prawdziwym samochodem nie widzisz deski rozdzielczej, wiec widok ze zderzaka jest najrealistyczniejszy...
Również życzę miłego dnia, a jak kiedyś urosną ci jajka, to przewieź się czymś szybszym niż tylko tramwajem to może zrozumiesz o czym pisałem w kwestii kamery ze zderzaka i tego co obserwuje kierowca. Najlepiej zrób to na jakimś torze, bo prawdziwe samochody nie mają możliwości skręcania za kierowcę i cofania czasu, więc będzie mniejsze prawdopodobieństwo, że nie zrobisz sobie i komuś krzywdy. Tak tylko ostrzegam, bo przecież ty w symulatory grasz tylko z takimi wspomagaczami.
...można się wyłącznie pośmiać, bo dyskusja mija się z celem.
A tu się akurat zgadzam. Bo jak tu dyskutować z kimś kto zielonego pojęcia nie ma o czym pisze i twierdzi, że ukończył GT5, bo zobaczył ekran z nazwiskami twórców gry.