Beka! Możemy spodziewać się większej liczby przydupasów bigdaddyego, bo ten desperat prowadzi krucjatę przeciw GT5 co najmniej na 3-4 dużych serwisach o tematyce gier.
ja to nie ty zebym musiał trollowac gdzie się da pod 10nickami feisaro-marcepanie-bobanie itd.
Jak to nie? Siedzisz na PE, X0, GO, Konsolowisku i w komentach na Polygamii, wszędzie szerząc swój hejt na GT. Także skończ z tą hipokryzją, bo już wcześniej się nią popisałeś kiedy okazało się, że GT5 widziałeś u kumpla, a mi zarzucasz, że tak zapoznałem się z Forzą.
Nie sądziłem, że aż tak bardzo zaboli cię to, że GT5 cię przerosło i okazało się zbyt trudne dla ciebie. Teraz odreagowujesz i piszesz, że to samograj podczas gdy z tych dwóch gier (FM3 i GT5), to wyścigi T10 posiadają opcję cofania czasu i one button driving + pomaganie przy skręcaniu. Jeśli więc koniecznie chcesz jedną z tych gier nazywać samograjem, to bądź uczciwy i określ tak Forzę 3.
Wiadomość scalona: [time]Lipiec 31, 2011, 23:04:48 pm[/time]LOL widzę że porejestrowali się nowi userzy z xboxonline w obronie swojej sagi(bigdaddy widzę pełni rolę wodza).
Aniołek
Czyli jednak to jego przydupasy z X0. Nieźle kurde. Armia Billa działa.
Wiadomość scalona: [time]Lipiec 31, 2011, 23:08:46 pm[/time]Btw.
protip: nie wiem kim są nowi użytkownicy ale jeśli ktoś do ciebie pisze feisar to musi być z PE, tym bardziej że często przewijasz się tam w tematach jako chłopaczek którego inni cytują i mają polewę (unli też się czasem załapie).
Spoko, że utożsamiasz się ze środowiskiem tych zwyroli z PE, którzy po katastrofie w Smoleńsku przyznawali sobie punkty w jakieś idiotycznej gierce forumowej (obstawiali kto zginie w najbliższym czasie), a moderacja jeszcze im przyklaskiwała. Wracaj tam, bo jak widać idealnie pasujesz do tego szamba. Tam wysłuchają twoich lamentów na GT5 i jeszcze będą ci klaskać.
Wiadomość scalona: Lipca 31, 2011, 23:30:18 pmT10 spełnia obietnice PD, FM4 będzie tym czym miało być GT5
Ohh kurde pominąłem tego rodzynka.
Już teraz wiemy, że wieści o 16 autach na torze były bajkami i w singlu zobaczymy ich tylko 12. Pierwsze kłamstewko Turn10 już jest. Widocznie konsoli mocy nie starczyło o czym boleśnie przekonała się ekipa T10. Niepotrzebnie rzucali słowa na wiatr. Teraz zobaczymy czy FM4 dostanie zmienny cykl pory dnia i zmienne warunki pogodowe. Jeśli nie, to FM4 nie będzie w połowie tym czym GT5 już teraz jest.