@atomizer
Khe? Zupełnie nie wiem o czym ty pier**lisz. Mnóstwo razy grałem online w GT5, więc może trafiliśmy na siebie. Tylko dlaczego niby miałem nie jechać przy 600 PO i oponach wyścigowych twardych? Jeszcze gdyby to były opony sportowe średnie lub miękkie, to może faktycznie nie miałem ochoty tak jeździć, ale na wyścigowych twardych? Poza tym co ty próbujesz udowodnić? Ja ciebie zupełnie nie pamiętam, więc zapewne nie byłeś kimś kto niepokoił mnie na torze.
Btw. Ja ciebie zapamiętałem jedynie z tego, że już w swoim pierwszym poście tutaj jebnąłeś żenującego smuta w stylu "GT5 NIE JEST SYMULACJĄ!!!".
Wiadomość scalona: [time]Październik 17, 2011, 10:46:24 am[/time]Forza 4 jednak ma lepszą fizykę jazdy. Nie mogę się od tej gry oderwać. Świetnie zachowali realizm zachowania auta na torze. W Gran Turismo troszkę się na tym właśnie zawiodłem, ale Panowie z Turn10 oraz Pirelli pokazali na co ich stać. Więcej nie będę się rozpisywał co i jak z tego względu, że większość i tak wie swoje. Ciekawe jak można ocenić fizykę bądź dynamikę gry z filmu... Ludzie pomyślcie trochę. Teraz ciebie pamiętam BoBan. Graliśmy jeden wyścig w Gran Turismo. Wypisujesz tutaj bzdety typu , że fizyka jazdy w GT5 jest super itd. itp. a ty nawet przy limicie 600 PO i oponach wyścigowych twardych oraz wyłączonych wszystkich pomocy nie chciałeś jechać bo stwierdziłeś , że przy tym PO się nie da - żenada. Oczywiście na pewno napiszesz , że tak nie było hehe
Fajny trolling. Nie jeden wyścig online z BoBaNem jechałem (po premierze GT5) i sprzeciwiał się on używania mocniejszych samochodów głównie dlatego, żeby słabsi graczy dali radę poczuć fajne emocje z wyścigu a nie odpadli na paru pierwszych zakrętach. Kiedy faktycznie raz pojechaliśmy mocniejszymi autami, to BoBaN i tak był w ścisłej czołówce, więc tutaj po prostu chrzanisz ;P
I jestem ciekaw na jakiej kierownicy sprawdzałeś Forze 4? Nie przeczę, że Forza ma dobry model jazdy (choć szczerze wątpie by napewno lepszy od GT5) ale twoje stwierdzenie jest strasznie subiektywne coś w stylu "Forza 4 ma lepszy model jazdy bo tak". Więc można twój post o kant dupy rozbić.
Atomizer nie błaźnij się. Najpierw piszesz, że to było na wyścigowych twardych, a potem:
Dałem wyścig na oponach sportowych twardych ( oczywiście wszystkie pomoce na off )...
...zmieniasz post, bo wiesz, że wymyśliłeś sobie bzdurę i piszesz, że to były sportowe twarde.