Mistrzowie youtuba dziękuje za uwagę, nie mam zamiaru rozmawiać z kimś kto cały czas opiera swoją opinię na podstawie internetu.
Sprawy tv;ków nie wziąłem pod uwagę. Jeśli faktycznie tak pogarszają jakość grafy, to przyznaję Ci rację. Wracając jednak do tematu, porównań ciąg dalszy.
Boban zrobię parę fotek jak u mnie na tivik FM4 się prezentuje, kalibracja TV to teraz podstawa sam dobrze o tym wiesz, osobiście nieco stonowałem kolorystykę.
A nie ma? Przecież Fifa w odwzorowaniu piłkarzy to śmiech na sali względem PES'a. Nie mówię już o stadionach bo tu kwestia indywidualna(dla mnie lepsze ma PES, ale te z Fify też nie są złe). Nie mówię już o sposobie poruszania się piłkarzy w Fifie 12, bo to jest gorsze niż w Fifie 09(tam przynajmniej nie poruszali się jak hokeiści). Boban świetne porównanie, FM4, to tak naprawdę pod względem grafy FM3,5. Ja parę stron wcześniej dałem porównanie odnośnie ewolucji serii FM. Daje go jeszcze raz. Niech się SOUL przyjrzy. Przypominam że FM1 wyszła na pierwszego Xboxa. Pomijam także to że FM4 w trybie TT jest lepszy model samochodu(w wyścigu wygląda jak z FM3 z lepszym oświetleniem).
No wybacz ale nie, przestań zaginać rzeczywistość i spójrz prawdzie w oczy, to, że Ty tak uważasz nie znaczy, że tak jest
Tak naprawdę pod względem grafy to czasami FM 3,5 ale i tak lepsze to niż PS2 w HD ignorancie, sam to napisałem, że momentami człowiek czuje się jak by grał właśnie w FM3,5 ale są to momenty na tle prawdziwego oblicza nowej Forzy. A Ty jak widać nie masz zielonego pojęcia na ten temat a szczekasz najgłośniej a Twój jedyny argument to 30 minut w super markecie
albo filmiki z YT i o czym Ty chcesz ze mną rozmawiać no o czym ? Zresztą na tych porównaniach widać gołym okiem jak bardzo zmieniła się trasa, lepsze oświetlenie inna tekstura asfaltu i zupełnie nowe góry w tle, a dla was jak zawsze mało.
Soul co dziennie się przygląda w domu na swojej pięknej plazmie, odpala sobie FM3 później 4 a na końcu GT5 i nie ma zamiaru dyskutować z kimś kto cały czas posiłkuje się youtubem i uważa, że on wie lepiej.