CytujDodano: 04.11.2010 przez: RossassNo faktycznie nowość na kinomaniaku.
Dodano: 04.11.2010 przez: Rossass
Swoją drogą, już sam opis przypomina mi The Last of Us
Cytat: Master_666 w Stycznia 09, 2014, 08:46:08 amSwoją drogą, już sam opis przypomina mi The Last of Us
Saturn/MM. Na maila jedno, przez telefon drugie, a zadzwonić można tylko na ogólnopolską infolinię
Wkurwiają mnie też gimby z efajami i pełno innych idiotów, jak żyć?
Od początku zawsze jest mowa, że nikt z kierowców nie ma umowy i tyle.
Cytat: maly_pinki w Stycznia 18, 2014, 22:17:16 pmOd początku zawsze jest mowa, że nikt z kierowców nie ma umowy i tyle.Że tak mówisz o tym otwarcie to aż dziwne.
A czemu mam nie mówić otwarcie? Dzisaj jestem a jutro jak będę miał zachcianke wcale nie pójdę do pracy i poszukam sobie innej.
Dużo jest społeczniaków, którzy mogą podpierdolić twojego pracodawcę i nie wiem, czy ty jako osoba, która pracowała bez umowy, też nie będziesz miał problemów.
Podpierdalać! Podpierdalać koniecznie! Zatrudnianie na czarno to patologia, a z patologią trzeba walczyć.
Minimum wychodzę 10zł/h.
Niech mnie nikt nie zrozumie źle, ogólnie to bardzo propsuję oszczędność i zazdroszczę ogarnięcia.
Cytat: tarniak w Stycznia 20, 2014, 19:06:52 pmNiech mnie nikt nie zrozumie źle, ogólnie to bardzo propsuję oszczędność i zazdroszczę ogarnięcia.Ja mam problem z oszczędzaniem od zawsze