Kilka dni z nowym telefonem i przyznam, że zakup tego iPhone se to moja najlepsza decyzja w życiu ( jeżeli chodzi o wybór telefonu).
Nigdy nie byłem miłośnikiem Apple, niektóre ograniczenia mnie dziwiły ( brak slotu na kartę pamięci, słabe zgrywanie plików i muzyki) inne wręcz rozśmieszały ( brak możliwości prostej zmiany dzwonka na własny utwór, serio kur**
)
Ale pod względem działania, to jest je**ny top top i nie wiem co musi się stać, abym wrócił do androida.
Z baterii też jestem zadowolony, Agata ma iPhone 6 i tak widzę, że nie do końca jej tel daje radę, SE przy intensywnym użytkowaniu od 8 rano pokazuje mi 23% o 24, więc jest to dla mnie wynik ok, ważne że ten dzień spokojnie trzyma.
Nie wszystko jest oczywiście super, ciągle denerwuje mnie brak przycisku wstecz, a cofanie w każdym programie jest w innym miejscu, idzie się z tym oswoić, ale niesmak pozostał.
Póki co jestem mega zadowolony, a długo się przed tymi telefonami broniłem, teraz widzę, że całkowicie niesłusznie i już wcześniej powinienem zmienić telefon