Z kierownicami lipa, sam mam Driving Force Pro. Pytanie tylko, czy to wina Sony czy Logitecha...
Logitech wycofał się z rynku kierownic i wyprzedaje to co mu zostało. Sony twierdzi, że to wina logitecha, Logitech, że wina Sony. Uważam jednak, że to Logitech jest winny bo to oni podjęli decyzje o wycofaniu kierownic i teraz zrzucają po prostu winę. Nie będą przecież opłacać ludzi do pisania sterowników do urządzeń, których nie chcą już produkować.
PS4 rok po premierze będzie miało cztery gry wyścigowe, więc wg mnie dość bogato.
Kierownic wycofanych z rynku blisko dwa lata temu nie nazwałbym najpopularniejszymi.
Licząc MOTO GP2014 to i pięć, ale domyślam się, że chodzi o samochodowe
Co do popularności. Jestem skłonny uwierzyć, że Driving Force GT i G25,G27 są dalej najpopularniejsze, bo dalej są w sprzedaży, są tańsze od Thrustmasterów i równie dobre. Mało tego bezpośredniego odpowiednika z tak genialnym stosunkiem jakość/cena jak Driving Force GT to nikt z konkurencji nie ma... Thrustmaster ma kierownice za 5 stów ale ona chyba nawet Force Feedback nie ma
. Do tego sporo osób je kupuje dalej do grania na Blachach i PS3 po czym przesiadają się na PS4 i Zonk.