Fajnie było, szczególnie na początku. Niestety mam jakiś problem z netem i nie mogłem normalnie rozgrywać wyścigów, bo Wasze auta skakały po całym torze niszcząc moją furę z każdej strony. Jeden wyścig, który wygrałem też jechałem z rozwalonym zawieszeniem, a drugi gdzie jechałem na 2 miejscu za Gustawem niestety nie ukończyłem bo dosłownie 200m przed metą wybuchł mi silnik (miałem uszkodzoną chłodnicę i przegrzałem auto po tym jak zlagowane fura Seby walnęła mnie w przód). W ogóle coś jest nie tak z moim netem bo w "Imprezie" wywala mi błędy, że mogę nie słyszeć poszczególnych użytkowników ze względu na inny typ NAT, a jak się okazuje, to ci ludzie mają dokładnie taki sam NAT jak mój. Zgłosiłem usterkę do Netii, ale znając ich serwis wątpię, że coś z tym zrobią.
Chętnie z Wami jeszcze pojeżdżę, bo poziom jest wysoki (potwierdzam, że MrArt świetnie radzi sobie padem i walka jest równa) oraz ekipa wyluzowana. Mam tylko nadzieję, że ten zasrany net zacznie w miarę działać. Moglibyście tylko dopuścić ABS, bo np. klasa GT3 w rzeczywistości ma włączony ABS. Rozumiem klasy Touring gdzie nie ma ABS'u lub GT4 i GT5 gdzie też bodajże ta opcja jest na off. Ciężko było mi nadgonić za Gustawem i Piotrem, bo potrafią bez ABS'u znacznie bardziej opóźniać hamowanie względem mnie (za mało trenuję jazdę bez ABS wklasie GT3 i często blokowałem koła). Wyścig na Brno był super, bo tam bez ABS dało się lepiej wyczuć auto ze względu na niższe prędkości. W klasie GT3 na Road America hamowałem znacznie wcześniej niż robię to z włączonym ABS'em i niestety ledwo utrzymywałem się za Gustawem i Piotrem po czym doprowadziłem do awarii silnika. Tak czy inaczej bardzo chętnie z Wami pośmigam, bo nie ma nic lepszego w CARS jak ogarnięta ekipa online.