Mrocz, musisz więc mieć ogromne problemy z własną osobą. Pewnie dlatego na forum każdy musi się zgadzać z twoją racją. A jak ktoś uważa inaczej, to głupoty pisze.
Ale ja o tym wiem oddawna, następnym razem oszczędź sobie więc pisania herezji typu - "oooo, niedługo na forum nie będzie można mieć własnego zdania, bo ktoś się honorem uniesie", bo robisz z siebie hipokrytę i obłudnika.
I wszystko pozostanie po staremu przez takich upartych osobników jak ty
Już więc nie będę z tobą dyskutować
Swoje zdanie sobie miej, ale nikt jak widać się z nim nie zgadza. Możesz sobie nawet twierdzić, że ziemia jest płaska, droga wolna tylko się nie dziw reakcji na tego typu bzdury
Problemów ze sobą nie mam, tylko ty nie odróżniasz "własnego zdania" od zwykłego pierdolenia
Nie masz nic na poparcie swojej tezy co moi przedmówcy już Ci napisali.
Doprawdy nie widzę kogokolwiek kto by się zgodził z twoją opinią. Pisząc o posiadaniu własnego zdania nie sądziłem, że zaraz ktoś wyskoczy próbując przekonać wszystkich, że 2+2=10
DC można lubić lub nie, gra swoje grzechy miała i wiele osób to wypomniało i napisało. Innym model jazdy nie podchodzi rozumiem to, graficznie też może w paru aspektach kuleć (mimo, że to najładniejszy racer), ale pierdzielenia, że to poziom gier na smartphony nie da się znieść i jest to zwykły trolling. Zwykła krzywdząca opinia oparta na jakiś bzdurnych skojarzeniach z gwiazdkami.
Tyle w temacie i koniec dyskusji z mojej strony.