Do wnęki ma za łatwy dostęp... KOT. A jego światełka i pikanko za bardzo interesuje Jeszcze by mi płyty wysuwał/usypiał konsole w trakcie grania
No co Ty, moja kotka to specjalistka od gier From Software, razem przeszliśmy całego Bloodborne i Dark Souls 3, ale jednak Krwiste ją bardziej interesowało. Wie co dobre
.
Slimka jak każda Slimka Sony prezentuje się mniej okazale od pierwszego modelu (można dyskutować o PSOne i PS2 slim, ja preferowałem poprzedniczki). Mimo wszystko uważam, że jest ok. Przypomina design by Apple (Apple TV i Time Capsule -
http://cdn.instructables.com/F4C/XVTP/G5KPALJ4/F4CXVTPG5KPALJ4.MEDIUM.jpg). Nie podobają mi się zaokrąglone rogi, są sprzeczne z pierwotnym designem co według mnie jest błędem. Rozumiem jednak dlaczego to zrobili - inaczej byłaby to zwykła skrzynka, raczej mało przyjemna na pierwszy rzut oka.
To czego trochę nie rozumiem to, po co w tym momencie to wypuszczają. Według mnie wypuścili konsolę, która w dniu swojej premiery była jak edycja Slim. Nawet X1S został zmniejszony do podobnego poziomu (a nawet chyba i tak jest większy). Wystarczyło zmienić tylko środek i obniżyć cenę. Niestety marketing bierze górę. Ja na pewno wolę zostać przy swoich modelach.
A co do designu Neo - nie zdziwiłbym się, gdyby był on bardzo podobny do aktualnego PS4. Taki chwyt psychologiczny, szczególnie jak stare PS4 zniknie z półek i zostaną Slimy i Neo
.