Kyo jak w każdym innym temacie dotyczącym obrazu nie ma racji, a w tym nie zgadza sie ze mną. s00s bardzo nisko padłeś że przytulasz się z Kyo, obiecujesz filmiki z czego sie potem wycofujesz, nie potrafisz sie przyznać do błędu - gdzie ja potrafie przyznać rację w nawet największej dupereli co udowodniłem powyżej w kwestii blura na filmiku - to tylko pokazuje że ty nigdy się do błędu nie przyznasz nawet jak wprost napisałeś że obiecywanego przez pół dnia dowodu nie jesteś jednak w stanie dostarczyć. Skoro filmiku nie będzie, to chyba nie ma tu już nic do dodania. No może jeszcze oprócz tego że jak następnym razem Windo czy ktoś inny napisze że woli 30 fps to się nie rozpruwaj na dwa dni bo nic z tego i tak nie wyniknie. Miłego wieczoru i do następnego.
ale ja nic do ludzi, którzy wolą 30 fps nie mam. ciekawi mnie po prostu dlaczego. po wyjaśnieniach przechodzę nad tym do porządku dziennego, chyba, że ktoś zaczyna mi wmawiać, że to co ja widzę, to wcale nie to co widzę, ergo - że jestem wielbłądem. a czy coś wynikło? no dla mnie bardzo dużo, wiem już, że nie wiesz o czym piszesz
kto się rozpruł i randomów z netu od debili zaczął wyzywać, to widać w twoich postach, nie moich.
widzę również, że dalej dewaluujesz swoje "
idealne oddaje o czym pisze" - "przyznać rację nawet
największej dupereli" - elegancko ścierasz kupkę, w którą sam wlazłeś
ja do błędu potrafię się przyznać, co zresztą nie raz robiłem, tyle że tutaj nie widzę powodu. nie uważam też, że mam powinność ściągania na służbowego kompa gigabajtów gównianych gier z netu, instalowania softu do mierzenia fps i nagrywania filmików dla osoby, która nie widzi, że zapodany - przez siebie samego(!) - filmik
nie ma blura @iras
no właśnie widzę, że wiedźmin ma naprawdę dużo ustawień rozmycia (włącznie z ustawieniami z konsoli jego rodzaju i intensywności). widzę też, że bez problemu idzie uzyskać efekt, jak na wcześniej zapodanym screenie z u4 (becetol, poszukaj sobie na yt
).