Na jaki temat by się ten typ nie wypowiedział to wszyscy go orają z każdej strony Nic dziwnego że nagle się w rozmowie pojawiają wymyśleni koledzy spoza forum co go niby go popierają
Razem z chłopakami z plutonu BF4 stwierdziliśmy właśnie że to zdanie to bo będzie suchar miesiąca
Wiesz, że to tutaj nikogo.
Pewnie na innych forach się chwali że to na GO mu wszyscy racje przyznają albo że kogoś zaorał.
Tak właśnie jest na benchmarku w komentarzach już się chwalił jak cię "zaorał"
Własnie wulfi, skoro już o benchmarku...pytałem cie tam czemu pozwoliłeś koledze becetowi tak okrutnie sie zaorać tymi zdjęciami? I sumie mi nie odpowiedziałeś.
Rozmawialiśmy już kiedyś (pare miesiecy temu)o tych modach robionych na pilocie od tv i wiedziałeś po tamtej rozmowie (co zreszta sam zasugerowałeś), że nie da się udowodnić "domowym" zdjęciem, ostrości i szczegółowości takich ustawień na tv. Wiedziałeś że takie zdjęcie będzie tylko obiektem drwin i śmiechów.
Dlatego tak sie zastanawiam, czemu nie powiedziałeś o tym koledze becetowi, kiedy jeszcze w rozmowie był na to czas? Przeciez mogłeś napisac mu PW, albo chcociaż zawczasu wkleić jakiś koment w stylu... " żeby udowodnić ostrość i szczegółowość obrazu takie zdjęcie musiałoby byc wykonane profesjonalnym sprzetem, a wiesz że to niemożliwe". I pewnie wtedy chopak dwa razy by sie zastanowił zanim by sie ośmieszył tym zdjęciem.
A ty zamiast tego cierpliwie czekałeś az to zrobi
Nie powiesz, dziwne to troche. Czyżbyś lubił patrzeć jak kolega konsolowiec orze sie sam własnym zdjęciem niemożliwym do wykonania, a poźniej na moje pytania o "ostrość i szczegółowość" musi się wykręcać "kolorkiem i kontrastem"?
Odpowiesz wulfi na te pytania?