Oh Sylvan, Sylvan.
Wrzuciłeś dwa zdjęcia i twierdzisz że grafika jest średnia a wręcz brzydka.
No ja też tak mogę, czy rozpoznajesz tę grę?
Skoro Nioszek jest średni a wręcz brzydki, to jak określić pozycje powyżej?
Oh Juras, Juras.
NiOh kupiłem jako pierwszy na forum. Jako pierwszy zdobyłem w nim platynę. Prawdopodobnie jako jedyny na forumku mam doń wszystkie dodatki i oczywiście każdy zaliczyłem. Z grą spędziłem jakieś 160 godzin i znam ją znakomicie.
Gra już w momencie primery (początek 2017r.) prezentowała się tak sobie. Zasadniczo raczej jak remaster gry z PS3, aniżeli eks Sony.
Tytuł kapitalny, ale nieszczególnie imponujący jakością szaty. Na tamten okres 6/10.
REmake drugiego także kupiłem jako pierwszy na forum. Niestety rozdzielczość w wersji konsolowej nie powalała, niemniej tytuł prezentował się w ogólnym rozrachunku fantastycznie, no i hulał jak Bozia nakazała. Osobiście uważam, że graficznie godnie prezentował 2019r. i spokojnie można mu wystawić 9/10 za grafikę.
No z całą pewnością graficznie REmake >>>> Nioszek.
Na litość boską, Nioszek, to konkurować może co najwyżej z
Wiedźminem II enhanced na One X.
Dalej.
Jeżeli chodzi o Wiesława, to kupiłem dwie wersje na premierę. Moją kolekcję uzupełniłem także o kolejne dwie. Powątpiewam by ktokolwiek na GameOnly miał sposobność sprawdzić wszystkie 4. Być może. Nieistotne. W każdym razie dziewiętnastego maja 2015r. gra w wersji konsolowej wyglądała bardzo dobrze. Momentami zachwycała. Odbiór psuły spadki animacji, ale i tak bez zastrzeżeń większych 8/10 można było dać.
PCMR to już liga wyżej dzięki większej dbałości o szczegóły, a także rozrywce w glorius 60 k/s, a nie duszących się 30.
Zatem widzę, że klasycznie bierzesz jakieś niezłe zrzuty z takich sobie wizualnie gier (
Bloodborne,
Drajklaby) i usilnie ujmujesz grą naprawdę bardzo atrakcyjnym wizualnie - bo każdą da się zeszmacić odpowiednim zdjęciem, no może poza wyjątkami, jak
Ori. Już teraz mogę postawić Kazimierzy i to kilka, że jak wyjdzie Godrizon V, to zawitasz w temacie i będziesz wrzucał liści z gierek 6/10 z 2013/14 roku, które działają w fHD i będzie haha, jaki X bąk słaby.