Przesadzasz. Podobnie jak kiedyś twierdziłeś, że Rivals > DC
FH5 wygląda dobrze owszem, ale nie o 2 okrążenia i tylko w trybie do nie grania.
Ten drugi płynny to zębiska, obiekty wyskakujące przed nosem itd.
GT7 ma 4k60 przypominam i najlepiej wykonane samochody ever a to jest w grze wyścigowej ważniejsze niż kibice.
Gdzie ja niby napisałem, że N4S Rywale > Dc graficznie....
Ale nawet jeśli, to odniosę się.
PS4 kupiłem pod koniec 2013r. Growe kombo, które sobie sprawiłem na dzień dobry, to m.in.
Killzone: SF, BF4, AC4: Black Flag, N4S: Rywale.Tylko pozycja Guerrilla Games zapewniała doznania nowej generacji. Pozostałe tytuły wyglądały bardzo dobrze. Ot, usprawnione graficznie gry z PS3. Lekką ręką każdej można było 8/10 za szatę graficzną wystawić.
Dc kupiłem w okolicy premiery. Wówczas miała najlepiej prezentujące się auta, kapitalne oświetlenie. Z tłem zdarzeń było różnie - od kapitalnego do średniego. Ogólnie bardzo dobrze wykonana gra wyścigowa, której też można było 8/10 wystać. Przypominam, że ten obłędny deszcz doszedł później.
Natomiast w kwestii GODrizona, to obecnie najlepiej prezentująca się gra wyścigowa w jaką miałem przyjemność zagrać, a ograłem wszystkie liczące się z tego segmentu.
Plus musisz pamiętać, że jest jeszcze wersja PCMR, która zapewnia kombo 4k i 60 k/s niedostępne dla konsoli, ale nawet jeżeli brać pod uwagę Hori na Series X, to tak, uważam, ze wygląda lepiej niż GT.
Chłopaki, zupełnie poważnie. Można lubić bardziej/mniej dany sprzęt do grania, można bardziej sympatyzować z daną serią gier, ale na litość boską, nawet nie chce sobie wyobrażać, co by tu taki Iras wyczyniał, gdyby zrzut z nowej
Forzy Motorsport wyglądał tak:
Zrzut jaki wykonałem podczas jednego z wyścigów.
Dla porównania zrzut z miasta z
Forzy z 2017r. także 4k przy 60 klatkach.
A tu jeszcze starsza
Horizon 3cia.
W kwestii wykonania samochodów nie mam zamiaru jakoś specjalnie się sprzeczać. Te z GT wyglądają kapitalnie. W Forzie mają zbliżoną jakość, ale tło zdarzeń flagowa, zielona seria ma znacznie przyjemniejsze dla oczu i jest grą po prostu ładniejszą. Tyle.
I bynajmniej nie uważam, by lata temu Magik przesadził swoim porównaniem.
O, i na zakończenie.
No, ale jak w grze za 348 zł wrzuca się "mikro" płatności, a niektóre samochody kilkaset zł. kosztują, to głowa mała.