Ja je**e co tu się dzieje
Moje spostrzeżenia:
Iras mógłby tylko ochłonąć i nie cisnąć takimi tekstami. Kurde gadamy tu o gierkach. Więcej luzu. Na ch** takie prywaty
A andyrush mógłby przestać gadać jak potłuczony, bo faktycznie te bzdurne gadki bez jakiegokolwiek poparcia faktami naprawdę zaczynają irytować.
Kyokushinmana nawet nie komentuje bo wszyscy wiedzą o co chodzi.
A co do rozkminy z droższą konsolą NIE MA TAKIEJ SZANSY. Zwróćcie uwagę co się dzieje na rynku, wszędzie mamy eko parcie na mobilne, energooszczędne systemy, Cena też musi grać rolę. Gdyby Sony jebnęło sprzęt za 3-4 kafle to by zbierało się z podłogi dłużej niż po PS3, które na początku sobie słabo pod względem sprzedaży radziło. W czasach gdzie większym konkurentem konsol od PC staje się Smartphone i gierki pokroju CandyCrush naprawdę musieli pójść w ekonomie. I tak jest bardzo dobrze, bo mogliśmy dostać gówno pokroju WiiU ...
Wiadomo, w sytuacji gdy Sony robi sprzęt za 3k a MS za 1,5k to by był samobój ze strony Sony. Ja mówię o sytuacji, że obaj wypuszczają sprzęt w podobnej cenie. Ile kosztował x360 na premierę, też w sumie bym sporo tańszy, a tak źle nie było chyba.
Źle nie było? Uwielbiam PS3 pod każdym względem, świetna konsola, ale początki miała mega ciężkie. I to całe zwiastowanie śmierci Sony nie brało się znikąd
Sam miałem rozkmine czy kupić jako pierwszą konsolę X360 czy PS3. Ale dałem szanse Sony bo pamiętałem legendę marki Playstation. I do tej pory nie żałuje.