Nie no na KZ:SF nie ma mocnych giera kosi wszystko.
Nawet ocenkę za oprawę mu podniosłem.
Wczoraj zainstalowałem nową aktualizacje do Assassyna Unity i giera chodzi teraz płynnie.
Kyo
Quantic Dream wyda grę z podobną grafiką do tego co pokazał Andry, a i tak będzie źle. Sceptycy zaczną pisać, że to QTE, bardziej film niż gra itp. Zawsze tak będzie, bo ludzie często wracają do swojego pierwszego wrażenia jakie wywarła na nich dana rzecz. PS4 pierwsze wrażenie miało średnie i teraz będzie się ten smród ciągnął za konsolą. Takie ocenianie jest błędne, ale jestem przekonany, że nie zmieni się u tych osób do końca generacji.
Tak oceniają tylko osoby o okrojonych poglądach. PC'owcy zawsze będą pluć jadem, że to, że tamto. Naprawdę nie ma się co przejmować, tym bardziej, że 96% pieniaczy karty po kilka tysięcy to widziało, ale w CDA.
Jak słucham tych pierdół o niedomaganiu, jednocześnie widząc infamous, drive club, killzone, the order, uncharted gdzie najmocniejsze PC mogą pomarzyć o takiej jakości grafiki, to nie wiem czy sie śmiać czy płakać
To trochę jakbyś miał Veyrona i jeździł 44km/h po mieście. Olbrzymia moc, ale niewykorzystany potencjał. Na poprzedniej generacji też tak było. Mój PC, podobnie jak obecnie, był znacznie mocniejszy niż konsole, a sama karta kosztowała więcej niż obie konsole razem wzięte, a później jeszcze bliźniak dołączył.
Cóż z tego skoro Uncharted, Kz Drugi, Uncharted Drugi i GoW III rozbijały system. Inna sprawa, że jakby się na PC ukazały, wyglądały by jeszcze lepiej, ale się miały nań swojej premiery.
Ja mialem to wlasnie pisac ze KZ SF jest gra ladniejsza niz C3. Nie mowie juz o tym, co sie tam dzieje, czy jaki jest dizajn niektorych leveli.
Podsumowujac poki co:
Najladniejsza gra FPP - KZ SF - PS4
Najladniejszy racer - Driveclub - PS4
Najladniejsza gra tpp - Poki co master race PC o wartosci 5-ciu PS4 na ktorym chodzi Assasyn, choc Infamous na PS4 tez nie ma sie czego wstydzic. Niebawem PS4 wraz z nadejsciem The Order a potem U4.
YHM, zdecydowanie warto miec PC za wielokrotnosc ceny PS4.
Z DC zgodzę się, ale pamiętajmy, że konkurentów można zliczyć palcach jednej dłoni, a każda niemal jest bardziej leciwa.
Z grą trzeciej osoby - racja. Ja zachwycałem się już
Unity w listopadzie, gdy grę sobie kupiłem. Pomimo klatek i rozdzielczości, gra robiła ogromne wrażenie.
Natomiast gdy to w ustawieniach ultra włączyłem (po teksturach jakoś specjalnie różnicy nie widać) i w fHD (widać, ale szału nie ma), to gra miażdżyła, głównie za sprawą ultrapłynnej animacji rzędu 59.9-60.
Coś niebywałego.
Jestem szalenie ciekaw
Kingdom Under Fire II oraz Batmana nowego.
Jeżeli chodzi o FPS, to aż chyba sobie włączę Kryzysa Trzeciego obok Kz SF w celu odświeżenia opinii, ale jak pamiętam, jednak :
Mistrz.