Autor Wątek: System Wars 2 (PS4/XOne/PC/Switch/Inne...)  (Przeczytany 2106603 razy)

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
Odp: System Wars 2 (PS4/XOne/PC/Inne...)
« Odpowiedź #6640 dnia: Stycznia 19, 2015, 10:58:36 am »
którzy w ogóle śmieją zrobić cokolwiek

Czak?  :oops:

Kyokushinman

• Gagarin
  • Reputacja: 171
  • KRYTYK GROWY
« Odpowiedź #6641 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:03:55 am »
nigdy nie sądziłem, że banda pryszczatych wyrostków może 30-latkowi tak wejść za skórę.
Ale nie obrażaj kerta i mastera, bo cie wujek zbanuje :(
Kert w wieku Mastera.
Myślałem, że chociaż wiekowo bliżej mu do mnie.

Sama zaś rozmowa wydaje się bardziej poważna niż ze mną o grafie czy ustawieniach :troll:.

Poniżej rozczarowania growe 2014 aby rozluźnić trochę atmosferę.

Edit:
Uff całe szczęście to o Pieców chodziło z tymi pryszczami :lol:. Nie doczytałem.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2015, 11:14:20 am wysłana przez Kyokushinman »

Zielarz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 75
  • KILLZOWN3D
« Odpowiedź #6642 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:06:20 am »
Widziałem nagłówek newsa w stylu - Jak II zrobiony w CryEngine, wygląda genialnie. Kliknąłem, zobaczyłem i zastanawiałem się, co tu jest genialnego? Technicznie wszystko fajnie, w końcu to CE, ale poza tym? Nie czuć, że jest to Jak II. Wygląda raczej dość genericowo i nijako. Dlatego rozumiem, jeśli ktoś pisze, że blacha się zachwyca, a on nie widzi nic specjalnego. Są lepsze przeróbki, które faktycznie próbują odtworzyć starsze gry w nowych szatach. To wygląda jakby wziąć gotowe meshe z silnika i poustawiać je tylko tak, aby przypominały sceny z gry. Fajnie byłoby, gdyby autor przyłożył się bardziej do stylizacji i części artystycznej.

Gdyby to było zrobione bardziej jak na tym concepcie:

http://www.junkiemonkeys.com/wp-content/uploads/2014/10/1669779_10152361096561629_5862327901088137103_o.jpg

Byłoby fajnie.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #6643 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:06:58 am »

http://www.reddit.com/r/pcmasterrace

Polecam najwieksze forum typowych pecetowców. Naprawdę dużo tam o robieniu grafiki w domowym zaciszu :lol:
/r/pcmasterrace, jako odniesienie to poziom poszukiwania argumentów na podstawie trollujących komentarzy na yt, o którym napisałem Lemowi.

To jest największe forum dla pecetowców na świecie, każdy wpis jest wynoszony na stronę główną setkami tysięcy głosów, a ty to porównujesz do pojedynczych komentarzy.  :roll: Że r/pcmasterrace nie ma nic wspólnego z blacharzami jest jak powiedzenie że parlament europejski nie ma nic wspólnego z polityką europy.

Nie wiem, co to za insynuacje, ale nie obraziłem Cię, grzecznie odniosłem się do postu Lema

Powiedział prawdę, a wy się na niego rzuciliście i zaczęliście szarpać, ja tylko zareagowałem, bo na taką agresję nie można po prostu w ciszy patrzeć z boku. Ja też cie nie obraziłem, to s00s nazwał pecetowców pryszczatymi wyrostkami.

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #6644 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:11:51 am »
Jak ostatnio PC gamer delikatnie wspomniał, że mogliby przestać odnosić się do nazistowskich ideałów, ci twoi spokojni twórcy grafiki 3d zaczęli go doxxować.
Z mojego doświadczenia z blacharnią wynika że najbardziej agresywną u nich grupą są nie ci którzy na pc coś na prawdę tworzą, tylko takie pijawki jedynie korzystające z tego co ktoś inny zrobi. Z drugiej strony spotkałem się z jednym jednym takim blacharzem  na pclabie, który podobno coś tam tworzył(niby robił w epic/people can fly), a przy tym strasznie bełkotał o pc master race(chyba właśnie on mnie tam zbanował).

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #6645 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:22:36 am »
s00s nazwał pecetowców pryszczatymi wyrostkami.

może nie wyraziłem się dość jasno. to pryszczate wyrostki drą mordy najgłośniej, zaraz po nich są stare zarośnięte grubasy z tłustymi włosami. mamy jeszcze nołlajfów wyłamujących się z powyższego schematu, ale oni z wiekiem zaczynają sobie zdawać sprawę z życiowego przegrywu i, pogrążając się powoli w depresji, zazwyczaj siedzą cicho. reszta pc gamers przeważnie spoko ;)

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #6646 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:25:12 am »

http://www.reddit.com/r/pcmasterrace

Polecam najwieksze forum typowych pecetowców. Naprawdę dużo tam o robieniu grafiki w domowym zaciszu :lol:
/r/pcmasterrace, jako odniesienie to poziom poszukiwania argumentów na podstawie trollujących komentarzy na yt, o którym napisałem Lemowi.
To jest największe forum dla pecetowców na świecie, każdy wpis jest wynoszony na stronę główną setkami tysięcy głosów, a ty to porównujesz do pojedynczych komentarzy.  :roll: Że r/pcmasterrace nie ma nic wspólnego z blacharzami jest jak powiedzenie że parlament europejski nie ma nic wspólnego z polityką europy.
Nie chodzi o ilość komentarzy, a jakość wypowiedzi. Mam Ci to przeliterować, czy co? I podejrzewam, że /fit/ oraz /int/ też ma zajebiście wielką bazę użytkowników, ale do tej argumentacji nawet się nie odniosłeś.
Nie wiem, może Ty to co czytasz na internetach traktujesz bez krytycznego spojrzenia na przekaz wypowiedzi. Ja tam na pcmasterrace nawet nie zaglądam, gdy mam doszukiwać się tam czegoś ponad ogólną bekę. Bo jak inaczej traktować pochwalne wierszyki na cześć Gabena, czy inne twory. Rozumiem, że jak trolle niezależnie od sprzętu (dajmy na to konsolowe, żeby przypasowało do dyskusji) sieją ferment w internetach, to mam się z nimi w twoim mniemaniu identyfikować?

Nie wiem, co to za insynuacje, ale nie obraziłem Cię, grzecznie odniosłem się do postu Lema
Powiedział prawdę, a wy się na niego rzuciliście i zaczęliście szarpać, ja tylko zareagowałem, bo na taką agresję nie można po prostu w ciszy patrzeć z boku. Ja też cie nie obraziłem, to s00s nazwał pecetowców pryszczatymi wyrostkami.
Proszę Cię, nie obrażaj swojej i mojej inteligencji takim uciekaniem. Tylko w Twomi mniemaniu: Kert nierozumiejący rzucania się Lema = w mniemaniu Beceta Kert to pecetowiec = "pryszczaty wyrostek" = "nie obrażaj Kerta bo cię wujek zbanuje". Jeśli tak chcesz prowadzić tę dyskusję, to ja się wypisuję z tak zaściankowego toku myślenia zakładającego wszystko z góry.

którzy w ogóle śmieją zrobić cokolwiek

Czak?  :oops:

Nie wiem, zdecyduj:
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
« Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2015, 11:28:03 am wysłana przez Kert »

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #6647 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:26:17 am »
Nie wiem, zdecyduj:
Nie widziałem nigdy takiej odmiany, ale skoro tak, to nie czak. :)

Marciin

• Proletariusz
  • Reputacja: 10
« Odpowiedź #6648 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:32:31 am »
A pamiętacie to: ?

Kert

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6649 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:33:20 am »
Widziałem nagłówek newsa w stylu - Jak II zrobiony w CryEngine, wygląda genialnie. Kliknąłem, zobaczyłem i zastanawiałem się, co tu jest genialnego? Technicznie wszystko fajnie, w końcu to CE, ale poza tym? Nie czuć, że jest to Jak II. Wygląda raczej dość genericowo i nijako. Dlatego rozumiem, jeśli ktoś pisze, że blacha się zachwyca, a on nie widzi nic specjalnego. Są lepsze przeróbki, które faktycznie próbują odtworzyć starsze gry w nowych szatach. To wygląda jakby wziąć gotowe meshe z silnika i poustawiać je tylko tak, aby przypominały sceny z gry. Fajnie byłoby, gdyby autor przyłożył się bardziej do stylizacji i części artystycznej.

Gdyby to było zrobione bardziej jak na tym concepcie:

http://www.junkiemonkeys.com/wp-content/uploads/2014/10/1669779_10152361096561629_5862327901088137103_o.jpg

Byłoby fajnie.
I ok, z tym, że nigdzie nie napisałem, że ta praca mi się podoba.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #6650 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:38:22 am »
Rozumiem, że jak trolle niezależnie od sprzętu (dajmy na to konsolowe, żeby przypasowało do dyskusji) sieją ferment w internetach, to mam się z nimi w twoim mniemaniu identyfikować?

Jakby 90% konsolowców sie tak wypowiadało to tak. Ale tak jest tylko z blacharzami. Jak na 1000 postów posiadaczy konsol 20-30 to agresywne ataki, a w przypadku pc jakiej 900-950 to chyba jest różnica. No tak, ale ciebie ilość komentarzy nie interesuje :lol: Przypomina to porównywanie chrześcijan do muzułmanów przez usprawiedliwiające ataki muzułmanów media - "po obu stronach znajdą się ekstremiści", no może tak, ale różnica w skali jest przytłaczająca. Kiedy widziałeś ostatnio chrześcijańskie ISIS, mordujące dziesiątki tysięcy ludzi miesięcznie? A kiedy widziałeś, żeby główne światowe forum konsolowe skupiało się wokół platformowej supremacji na modłę nazistowskiej propagandy? No właśnie. Taka jest różnica między użytkownikami obu platform. 

Kert

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6651 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:48:04 am »
Kiedy widziałeś ostatnio chrześcijańskie ISIS, mordujące dziesiątki tysięcy ludzi miesięcznie? A kiedy widziałeś, żeby główne światowe forum konsolowe skupiało się wokół platformowej supremacji na modłę nazistowskiej propagandy? No właśnie. Taka jest różnica między użytkownikami obu platform.
OK, wkręcasz mnie tu już w coś, do czego w ogóle się nie odniosłem pierwotnie odpowiadając na post Lema. Pozdrawiam.

Mamy również na forum kilku graczy grających na pc. Jak myślisz, bliżej im do hejtu wobec graczy konsolowych i tatuowania na ramieniu wierszyka o Gabenie, czy do normalnych użytkowników, z którymi można normalnie i bez uprzedzeń prowadzić konwersacje? Nie wiem, może masz kolegów "pecetowców", którzy wchodzą do biura z buta i krzyczą Ci do ucha: "je**ć biedaków i konsole." Ja na takich jeszcze nie trafiłem.

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #6652 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:54:13 am »

nigdy nie sądziłem, że banda pryszczatych wyrostków może 30-latkowi tak wejść za skórę.

Ale nie obrażaj kerta i mastera, bo cie wujek zbanuje :(

Chciałbym tylko zaznaczyć, że banów nie ma, a teraz możecie sobie dalej jechać. :angel:

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #6653 dnia: Stycznia 19, 2015, 11:58:58 am »
Kiedy widziałeś ostatnio chrześcijańskie ISIS, mordujące dziesiątki tysięcy ludzi miesięcznie? A kiedy widziałeś, żeby główne światowe forum konsolowe skupiało się wokół platformowej supremacji na modłę nazistowskiej propagandy? No właśnie. Taka jest różnica między użytkownikami obu platform.
OK, wkręcasz mnie tu już w coś, do czego w ogóle się nie odniosłem pierwotnie odpowiadając na post Lema. Pozdrawiam.

Mamy również na forum kilku graczy grających na pc. Jak myślisz, bliżej im do hejtu wobec graczy konsolowych i tatuowania na ramieniu wierszyka o Gabenie, czy do normalnych użytkowników, z którymi można normalnie i bez uprzedzeń prowadzić konwersacje? Nie wiem, może masz kolegów "pecetowców", którzy wchodzą do biura z buta i krzyczą Ci do ucha: "je**ć biedaków i konsole." Ja na takich jeszcze nie trafiłem.

KKRT nie zapomnimy.

Kert

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6654 dnia: Stycznia 19, 2015, 12:00:11 pm »
Mowa o aktywnych; również takich poza życiem internetowym, bo bez kitu, jeszcze żaden ze znajomych grających na pc nie groził mi przy rozmowie o naszym hobby.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2015, 12:03:31 pm wysłana przez Kert »

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #6655 dnia: Stycznia 19, 2015, 12:15:13 pm »
Ja pier**lę, niemiec napisał kilka słów prawdy, a Kert jak zwykle spina na kilka stron  :?

andryush

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 120
« Odpowiedź #6656 dnia: Stycznia 19, 2015, 12:29:43 pm »

:o Pierwszy raz to widzę, jeśli goście w ten sposób zremasterowali całą grę, no to szacun się należy. Widać, że na poważnie podeszli do sprawy, lokacje, postacie, animacje, kamera, te elementy prezentują się na prawdę nie tak bardzo amatorsko, jak na tamte czasy.

Kert

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6657 dnia: Stycznia 19, 2015, 12:33:10 pm »
Ja pier**lę, niemiec napisał kilka słów prawdy, a Kert jak zwykle spina na kilka stron  :?
Widzę, że się pogubiłeś w kwestii spinania w tej akurat dyskusji, więc przypomnijmy:

Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

Następnym razem proszę odpowiednio zaadresować swoje zarzuty.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2015, 12:38:46 pm wysłana przez Kert »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #6658 dnia: Stycznia 19, 2015, 12:40:00 pm »
Jeszcze przed moja odpowiedzią tego zapomniałeś wkleić.

Cytat: Kert
kur**, nie masz swojego rozumu i nie wyrobiłeś sobie dystansu, żeby drażnić umysł komentami na yt i jeszcze dorabiać do tego filozofię? Chłop zrobił sobie level, można popatrzeć, a Ty się wkurwiasz, bo mu trolle przytakują, a to nie jest przecież ten cudowny design "Jak & Daxter". Tylko debil przytaknąłby, że jest i coś z tego ukręcą, ale Ty używasz tych wywodów randomów internetowych jeszcze jako poparcia swojego argumentu. Ręce opadają.

Kert

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6659 dnia: Stycznia 19, 2015, 12:40:29 pm »
Sama prawda, bo mi Lem jakimiś trollami na youtubie dyskusję chce merytorycznie opierać (a raka normalny, zdrowy człowiek nie chce sobie aplikować).

Również nie doczytałeś:
mogę również przekleić, w tym argumentowanie Lema jakimiś zjebanymi komentarzami na yt i braku zrozumienia dla tego, co chciałem przekazać
« Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2015, 12:44:55 pm wysłana przez Kert »

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #6660 dnia: Stycznia 19, 2015, 13:03:24 pm »
No klasyczna kertowska spina po prostu. I jeszcze mi wmawia, że to ja się pogubiłem  :mad:

Kert

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6661 dnia: Stycznia 19, 2015, 13:23:33 pm »

Marciin

• Proletariusz
  • Reputacja: 10
« Odpowiedź #6662 dnia: Stycznia 19, 2015, 15:27:37 pm »

:o Pierwszy raz to widzę, jeśli goście w ten sposób zremasterowali całą grę, no to szacun się należy. Widać, że na poważnie podeszli do sprawy, lokacje, postacie, animacje, kamera, te elementy prezentują się na prawdę nie tak bardzo amatorsko, jak na tamte czasy.

Miała być zremasterowana cała gra, ale Square się postarało żeby ten fanowski projekt nigdy nie został wypuszczony...

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #6663 dnia: Stycznia 19, 2015, 15:37:12 pm »

Miała być zremasterowana cała gra, ale Square się postarało żeby ten fanowski projekt nigdy nie został wypuszczony...

No, poczytałem trochę na ten temat. Szkoda projektu, szkoda że wydawcy są takimi chujkami, jak widać chętnych do robienia takich remasterów nie brakuje i bez problemu moglibyśmy dostać porządne remastery kultowych gier końcówki XX wieku. Przeszkodą jest kasa, bo wydawcy pokroju Square chce najwyraźniej wypompować jak najwięcej się da z istniejących już formuł, wydając HD edycje wszystkiego na wszystko...

Krzysiu

• MIR
  • Reputacja: 174
  • Stać! Policja!
« Odpowiedź #6664 dnia: Stycznia 19, 2015, 17:33:16 pm »
Tolerancyjne dla modów są tylko typowo PCtowe firmy jak Bethesda czy Valve. Skyrim dzięki modom jest cały czas w topie ogrywanych gier na steam.

Juras

• Sonoklap
  • Major Hermaszewski
  • Reputacja: -9967
« Odpowiedź #6665 dnia: Stycznia 19, 2015, 17:55:45 pm »
Gracze niezadowoleni z mikropłatności w H1Z1 od Sony Online Entertainment

Krytyka pojawia się przede wszystkim na forum Reddit oraz na Steamie. Ponad 1300 recenzji na 2900 wszystkich opinii na platformie Valve to oceny negatywne, których autorzy krytykują przede wszystkim model płatności.
16/01/2015

Sprzedaż gier: GTA 5 utrzymało pierwsze miejsce w Wielkiej Brytanii

Z racji tego, że Chart-Track zajmuje się jedynie sprzedażą gier w pudełkach, warto spojrzeć na pierwszą dziesiątkę na Steamie - największym sklepie z grami w wersji cyfrowej na PC.
Pomimo kontrowersji i narzekań graczy, to symulator zombie H1Z1 od Sony Online znalazł się na pierwszym miejscu w ubiegłym tygodniu.

Rak w komentach na YT. :

Klosz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #6666 dnia: Stycznia 19, 2015, 21:26:48 pm »
Jeszcze cieply, nowy konsolowy trailer. Project Cars - Start Your Engines Trailer:
'Muzyka uzywana jest do ksztaltowania ludzkiego umysłu. Moze byc mocna jak narkotyk, lecz jest o wiele niebezpieczniejsza, gdyz nikt nie traktuje powaznie manipulowania poprzez muzyke.'

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #6667 dnia: Stycznia 19, 2015, 22:32:21 pm »
No, ładny trailer, ale czemu konsolowy?

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #6668 dnia: Stycznia 19, 2015, 22:51:06 pm »
bo nagrany na konsoli?

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #6669 dnia: Stycznia 19, 2015, 23:04:47 pm »
Pewno jeszcze z Share.

Klosz

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6670 dnia: Stycznia 19, 2015, 23:17:29 pm »
Jak mowia zrodla, to grafika z konsol. Trailer oficjalny. ;)
'Muzyka uzywana jest do ksztaltowania ludzkiego umysłu. Moze byc mocna jak narkotyk, lecz jest o wiele niebezpieczniejsza, gdyz nikt nie traktuje powaznie manipulowania poprzez muzyke.'

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #6671 dnia: Stycznia 19, 2015, 23:29:07 pm »
Hmm, dla mnie wygląda raczej na zwykły trailer, nie że tam z konsol, czy coś...

http://www.gamespot.com/articles/project-cars-trailer-pushes-graphical-boundaries/1100-6424731/

Tutaj tez nic nie mówią.

Gamersyde mówi, że to Intro z gry i że w gameplayu nie wygląda to tak wspaniale :P

http://www.gamersyde.com/news_project_cars_intro_video-16183_en.html
« Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2015, 23:32:50 pm wysłana przez andryush »

Magik

• J-23
  • Reputacja: 33
« Odpowiedź #6672 dnia: Stycznia 19, 2015, 23:34:50 pm »
Trailer z PC. Robiony przez jednego z "betowców" jak wszystkie pozostale ;)

Klosz

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6673 dnia: Stycznia 19, 2015, 23:47:17 pm »
Czyli wyjasnione. Profil PS wprowadzil mnie w blad.

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #6674 dnia: Stycznia 19, 2015, 23:57:17 pm »
Trailer z PC. Robiony przez jednego z "betowców" jak wszystkie pozostale ;)

To ci betowcy to kawał roboty robią dla deva. Trailery klepią, grę testują i jeszcze za to płacą devowi, jeśli się nie mylę... Bardzo sprytne podejście do sprawy  ;)

Kyokushinman

• Gagarin
  • KRYTYK GROWY
« Odpowiedź #6675 dnia: Stycznia 20, 2015, 08:06:50 am »
Szoty nie robią, wszystko rozmazane i wyprane z barw realistyczne.

FTFY
Realistycznie nie znaczy, że lepiej.
Obraz w gierach zawsze powinien być pokazany w sposób specyficzny tylko dla nich.
Coś w kierunku moich ustawień gdzie czystość, ostrość, barwy, kontrast, czerń współgrają ze sobą aby w najlepszy sposób pokazać grafe min. ostrość tekstur, oświetlenie, detale, kolorystykę a dzięki motion flow i trybowi kinowemu 1 dużo lepszą i płynniejszą animację.
Takimi fotami z share ala ustawienia kinowe jarać się mogę tylko kinomaniacy.
Niezależnie jaka gra a obraz i tak będzie wyglądał tak samo czyli jak film. Biedne platformówki :wtf:.
Film to nie gra :roll:.

A tutaj Twój sławny szot rzucany po całym forum.

Co obrazują te dwie foty. Przykładowo:

Po lewej:                           
- późną jesień i poranek przed deszczem
Po prawej:
- wiosnę ze wschodzącym słońcem 

Tylko, że zarówno jedno jak i drugie powinno znaleźć się na ekranie a nie jednostajny obraz bez większych różnic.             

Dobrym przykładem jest DriveClub ponieważ zawiera u mnie i jedno i drugie.
Natomiast u Ciebie nie sądzę, raczej będzie szaro buro wszędzie.

« Ostatnia zmiana: Stycznia 20, 2015, 09:11:58 am wysłana przez Kyokushinman »

Juras

• Sonoklap
  • Major Hermaszewski
  • Reputacja: -9967
« Odpowiedź #6676 dnia: Stycznia 20, 2015, 08:33:17 am »
Wg Twoich zakłamanych ustawień, to:

jest ładniejsze od tego:

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #6677 dnia: Stycznia 20, 2015, 09:11:19 am »
Ale bredzisz Kyo. Obrazek po lewej nazwałbyś wypranym z kolorów, bez szczegółów i ogólnie bieda grafa -2/10, a drugi nazwałbyś ŁOJEZUJAKIETOPIĘKNE 9/10. A tak naprawdę na obywdu obrazkach jest ta sama grafa.

Kyokushinman

• Gagarin
  • KRYTYK GROWY
« Odpowiedź #6678 dnia: Stycznia 20, 2015, 09:14:32 am »
Nie mam nic do obrazka po lewej bo też mi się bardzo podoba, ale o czym innym jednak mówię.

Magik

• J-23
  • Reputacja: 33
« Odpowiedź #6679 dnia: Stycznia 20, 2015, 09:47:58 am »
To ci betowcy to kawał roboty robią dla deva. Trailery klepią, grę testują i jeszcze za to płacą devowi, jeśli się nie mylę... Bardzo sprytne podejście do sprawy  ;)
Skoro budzet gry to mniej niz 4 bańki to trzeba sobie jakos radzic w inny sposob :D