Co do sony to im zycze jak najlepiej
bo przeciez konkurencja jest zdrowa i potrzebna
)
Cena cena ale przypomnijmy sobie ze ps2 kiedys stalo za ponad 3 tys zl
A i tak nie miala sobie rownej
))
Tak naprawde jak wyjdzie i okaze sie konsola godna tych pieniedzy to i tak duuuuzo osob ja kupi i to jest pewne
nawet jezeli mieli by zbiera przez dluzy czas kasiore
cena zwrosla za pewne przez tego BR sony dalo krok do przodu, tylko za pewne bedzie miala troche klopotow na samym poczatku z tym czytnikiem, awarie, itp zeby sie nie powtorzyla sprawa z padaniem laserow heehe
wyjdzie sony okaze sie ze mozliwosciami jest prawie identyczna jezeli chodzi o xbox360 ;] i decyzja bedzie wylacznie w zakresi gier kto co lubi
ostatnio tak ssie zastanawialem jak to jest
ze wychodzi konsola typu PS2 i xbox i sa w sumie mozliwosciami do siebie podobne
czy tez kiedys PSX i saturn
jedna firma sciga sie z druga o podboj rynku a w sumie zadna nie potafi na starcie zmiazdzyc konkurenji ;PPP nie no wiem ze chodzi i o kase itp
ale tak mnie to ciekawilo ;P
co do WII uwazam ze i tak w miare odniesie sukces japonczycy lubia takie nowinki ten pad i sposob rozrywki jest naprawde swietny
ich nie bedzie interesowalo co sie dzieje na swiecie tylko co sie dzieje w tej japoni
:D:D
te pady cih w sumie to krok do przodu
ciekawe jak sie w to bedzie gralo
co do grafiki hymm zaowazyliscie jakimi grami japonczycy sie ciesza ? ja czesto jak ogladam screeny czy filmiki z takich gier to nawet nie wiem na co na ekranie patrzec
to faktycznie sa inni ludzie
:D