0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wielu żołnierzy chciało jechac, i byli tacy którzy nie chceili, ale z różnych przyczyn zachciało im się i zresztą nie ma co debatowac nad tym, dlaczego i za co tam pojechali, Polska armia bardzo często bierze czynny udział w mijach różnego typu, więc to nie jest niespodzianka, że i tam się znaleźliśmy.
Polecam z jakimś pogadać
A nie sądzisz, że misja w Iraku ma jakiś wyższy cel, że nie chodzi tylko o włażenie Amerykanom w tyłek i osiągnięcie własnych korzyści? Nie zastanawiasz się, jak to się skończy, kiedy wszyscy wycofają stamtąd swoje wojska?
Ronald Reagan... mówi Ci to coś?
No oki. Wiadomo że nie tylko po zyski ale my z tego nie mamy nic! A ja ich nie szanuję bo myślą że są żandarmem świata i we wszystko się wpie......ą. Zobaczycie że jak zaczną fikać do Rosji to sobie przesrają.
Chcieli dobrze, chcieli znaleźć lepszą lokalizację, niestety PiS spieprzył sprawę, a im nie starczy czasu
Od pewnego czasu katolicy w Polsce są niepokojeni informacjami o coraz to nowych, skoordynowanych przez "nieznanych sprawców" atakach na dobre imię założyciela i dyrektora katolickiej rozgłośni Radio Maryja
Dopełnił się ostatni akt integracji europejskiej, która obejmuje Polskę i Litwę. Dziś przestały istnieć granice w ramach 27 krajów Unii. Od Portugalii aż po Finlandię. Od Rumunii po Francję
Rozśmieszyło mnie to jak politycy pisu desperacko próbowali zablokować powstanie komisji ds. śmierci Blidy.
Cytat: _Music w Grudnia 21, 2007, 13:37:14 pmRozśmieszyło mnie to jak politycy pisu desperacko próbowali zablokować powstanie komisji ds. śmierci Blidy. Bo ta komisja to kolejna komedia polityczna w wykonaniu PO.Oni chcą szukać winnych śmierci Blidy?! Przecież ona sama się zastrzeliła! Nie chciała iść siedzieć, bała się zeznawać przeciko wspólnikom - sama wybrała rozwiązanie i po sprawie. Niech się lepiej zajmą węglem i tym co miała na sumieniu
http://wiadomosci.onet.pl/1663053,11,item.htmlRęce opadają...