Nie zapominajmy, ze PO ma jeszcze TVP1,2 i Info. Superstacja tez jest anty PIS. Rzeczpospolita kupil facet od Wprost tak juz racze za pisem nie jest/nie bedzie. WP i Onet tez jada ostro po pisie. Nawet w Gazecie Krakowskiej PIS dostaje mocno po glowie (teksty Paradowskiej i Durczoka).
TVP 1, 2, i Info odpada - Fundacja Batorego zrobiła monit. Ale może uważasz, że oszukańczy?
Na razie nie ma znaczenia kto ma RZ, Ziemkiewicz sobie tam używa normalnie. I oczywiście przyrównywanie Onet i WP do Polsatu i TVN to trochę nie ta liga - idąc tym tropem PiS ma Salon24.
Wiadomość scalona: [time]Październik 07, 2011, 08:05:18 am[/time]
Tak. Jedna GW, bo Polsatu powyżej nie widzisz. Bardzo obiektywny Wprost z poprzedniej strony też ci jakoś umknął. O TVNie nie wspominając. Tak pierwsze z brzegu wśród dziesiątek innych mediów.
To miło, że zignorowałeś wszystkie media, które wymieniłem na korzyść PiS, a zająłeś się jednym Polsatem.
Wiadomość scalona: Października 07, 2011, 08:17:08 amKolejny, chrzczony scyzorykiem, udający Polaka kandydat do deportacji? A pamiętam, jak rok temu skurwiel wzywał do środowiskowego linczu na Lichockiej, bo w debacie Jaro vs Bronek nie była wystarczająco obiektywna.
Nie wiem co oznacza "chrzczony scyzorykiem", nie jestem na czasie, ale pomyślałem nad tymi "niby-Polakami" i doszedlem do wniosku, że Kaczyński to agent niemiecko-rosyjski. Zobacz, wygrywa wybory, zaczyna się twarda polityka wobec Moskwy i Berlina. Niemcy i Rosja zawiedzione brakiem poddańczej postawy Warszawy postanawiają najechać nasz kraj. Dochodzi do kolejnego rozbioru Polski. PRZYPADEK? W słowniku PiSu nie ma takiego słowa.