Iron Maiden ten sam poziom, ale od rapu spierdalać.
Cytat: Jacek84 w Maja 05, 2011, 18:31:15 pmIron Maiden ten sam poziom, ale od rapu spierdalać.Dlaczego 70% obecnego HH w Polsce to żenada(jak dla mnie).
Dlaczego 70% obecnego HH w Polsce to żenada(jak dla mnie).
Do tego fakt, że dostałem bana za używanie WallHack'a w mojej ulubionej gierce, w którą gram od 7 lat Digital Paintball 2
Cytat: Unlimited w Maja 05, 2011, 18:34:24 pmCytat: Jacek84 w Maja 05, 2011, 18:31:15 pmIron Maiden ten sam poziom, ale od rapu spierdalać.Dlaczego 70% obecnego HH w Polsce to żenada(jak dla mnie). Bo znasz się na muzyce, gdyż pracujesz w radio. Takie nieświadome paroby jak ja lubią rap z ulicy, proste. Jak będę duży i będę się znał na muzyce jak Ty to pewnie też tak napiszę!
Rozkraczony dysk w kompie podobno, kur**, z mojej winy.
Cytat: Lupi w Maja 10, 2011, 23:53:18 pmRozkraczony dysk w kompie podobno, kur**, z mojej winy.Jebłeś kompem o podłogę?
Cytat: windomearl w Maja 10, 2011, 23:55:52 pmCytat: Lupi w Maja 10, 2011, 23:53:18 pmRozkraczony dysk w kompie podobno, kur**, z mojej winy.Jebłeś kompem o podłogę?Szanowałem go bardziej niż własną rodzinę.
Szanowałem go bardziej niż własną rodzinę.
Wyłączając z prądu zamiast przez zamknięcie systemu. Sprawdzone info.
...bo nie chcą mi przedłużyć umowy o pracę.
Przeszedłem przed chwilą GoW II i... okazało się, że zabrakło mi jednego oka meduzy do trofea... czyli bez drugiego przejścia gry nici z platyny
Jebł mi napęd w 360 ! *urwa! kilka dni przed premierą L.A. Noire
Zawsze możesz anulować zamówienie i wybrać w końcu lepszą wersję.
Rozkręcili się - najpierw mariaż z Nokią oznaczający w zasadzie jej wchłonięcie, teraz Skype. Co dalej, SCE?