Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 718169 razy)

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #14720 dnia: Sierpnia 31, 2011, 19:36:22 pm »
powiedzieli żeby się wycofać na jego widok.

Dobrym pomysłem byłoby spierdalać.

A jakbys tak nasral na skunksa zanim on na ciebie ??? 8)

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #14721 dnia: Sierpnia 31, 2011, 20:38:58 pm »
Nie wiem co byś musiał zeżreć, żeby bardziej jebało jak od niego i tym samym go przestraszyć.

Teraz sobie przypomniałem, że kiedyś na Discovery bodajże, oglądałem jakiś odcinek o tym gościu co pokazuje jak przetrwać w jakichś tam ekstremalnych warunkach i co zjeść, i o ile dobrze pamiętam, to on tam upolował właśnie skunksa i go wjebał. :mrgreen:
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2011, 20:54:31 pm wysłana przez Wooyek »

Lem++

• Global Moderator
  • Major Hermaszewski
  • Reputacja: 209
  • 07.11.2008 - 16.08.2010 †
« Odpowiedź #14722 dnia: Sierpnia 31, 2011, 20:48:00 pm »
Zgadza sie.

Leszke

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 142
  • Piwo jest dowodem na to, ze Bog nas kocha!!!
« Odpowiedź #14723 dnia: Września 02, 2011, 03:16:23 am »
Zgadza sie.

Ten program to sciema jak m jak miłośc! Tam wpie**ala kurczaki i inne pyszne wątróbki a nie skunksy :P

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #14724 dnia: Września 02, 2011, 09:10:36 am »
Babom powinni zabrać prawa jazdy. Idę sobie chodnikiem, przekraczam wjazd na parking, a tu jakaś głupia blond ci** wpie**ala się centralnie przede mnie przejeżdżając mi prawie po nogach i jeszcze kur** trąbi. Już nawet nie chciało mi się po niej pojechać, bo mi po prostu ręce opadły.

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #14725 dnia: Września 02, 2011, 09:25:14 am »
Ostatnio się nam matiz skręcając w lewo wjebał, ale to jeszcze nic bo spokojnie wyhamowaliśmy ale później się wpieprzyła gościowi prawie pod maskę i gość musiał dojechać do krawężnika aby ją minąć. Ja wiem, że czasem skręcając w lewo trzeba się namęczyć ale jak się jeździć nie umie to trzeba najpierw w prawo później w lewo, nawrócić i dopiero w prawo (czasem może być tak nawet szybciej).
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #14726 dnia: Września 02, 2011, 11:22:50 am »
Babom powinni zabrać prawa jazdy. Idę sobie chodnikiem, przekraczam wjazd na parking, a tu jakaś głupia blond ci** wpie**ala się centralnie przede mnie przejeżdżając mi prawie po nogach i jeszcze kur** trąbi. Już nawet nie chciało mi się po niej pojechać, bo mi po prostu ręce opadły.

Ale wiesz, że tak naprawdę baby jeżdżą bezpieczniej, powodują mniej wypadków i dlatego płacą niższe składki OC/AC?

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #14727 dnia: Września 02, 2011, 11:24:26 am »
To, że jeżdżą wolniej to nie znaczy, że bezpieczniej. A jak jadą szybko to nie czuję się wtedy na pewno bezpiecznie na drodze :)
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #14728 dnia: Września 02, 2011, 11:28:44 am »
Ostatnio jak ze szpitala jechałem busikiem (tak, ja z tych hipsterów), to z kolei jakaś tępa blondyna z malutkiej podporządkowanej wyjeżdża i nie wiem czy się kur** popatrzyła w swoje lewo w ogóle, czy co, ale gdyby nie kierowca, który zamiast np. trąbić, jak się niektórym zdarza, gwałtownie wymanewrował, to opierdoliłby jej cała maskę, a i może także ten jej pusty łeb. Zepsuło mi to humor, tak samo jak jeden dresiarz małolat puszczający na cały autobus hemp gru i pierdolący chyba przez 5 minut po całej sytuacji "ALE BY JEJ URWAŁ!".

je**na patologia w samochodach i autobusach.

Gdyby wszystkie kobiety prowadziły jak moja mama. Chociaż, może lepiej nie, bo zajebiście umie jeździć, ale szaleje jak hołowczyc.

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

blach0r

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
  • PSN id: purePwnerer
« Odpowiedź #14729 dnia: Września 02, 2011, 11:30:06 am »
Baby nie jeżdżą bezpiecznie. Te statystyki wynikają z tego, że boją się wyjeżdżać za miasto. Babę za kierownicą wykrywam w 90 procentach.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #14730 dnia: Września 02, 2011, 11:34:51 am »

Ale wiesz, że tak naprawdę baby jeżdżą bezpieczniej, powodują mniej wypadków i dlatego płacą niższe składki OC/AC?

Statystycznie pewnie na to wychodzi, ale kiedyś na jednym z forów dla motocyklistów trafiłem na ciekawy artykuł, który ukazuje temat z innej strony. Polecam przeczytać.

http://wyborcza.pl/1,100503,6828746,Morderca_jest_kim_innym_niz_to_opisuja_media.html
« Ostatnia zmiana: Września 02, 2011, 11:37:37 am wysłana przez BoBaN »

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #14731 dnia: Września 02, 2011, 11:38:39 am »
Baby nie jeżdżą bezpiecznie. Te statystyki wynikają z tego, że boją się wyjeżdżać za miasto. Babę za kierownicą wykrywam w 90 procentach.

blach0r

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #14732 dnia: Września 02, 2011, 11:40:40 am »

Statystycznie pewnie na to wychodzi, ale kiedyś na jednym z forów dla motocyklistów trafiłem na ciekawy artykuł, który ukazuje temat z innej strony. Polecam przeczytać.

http://wyborcza.pl/1,100503,6828746,Morderca_jest_kim_innym_niz_to_opisuja_media.html
Jop, najgorsze jest to, że kobitki zachowują się irracjonalnie nawet 'na sucho'. Każdy widział babkę odpierdalającą manianę na parkingu, jadącą 20km/h na czele 100metrowego sznura samochodów, o licznych zadrapaniach lub pierdolnięciach na parkingach nie wspominając.

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 63
« Odpowiedź #14733 dnia: Września 02, 2011, 11:42:38 am »
Ostatnio jak ze szpitala jechałem busikiem (tak, ja z tych hipsterów), to z kolei jakaś tępa blondyna z malutkiej podporządkowanej wyjeżdża i nie wiem czy się kur** popatrzyła w swoje lewo w ogóle, czy co, ale gdyby nie kierowca, który zamiast np. trąbić, jak się niektórym zdarza, gwałtownie wymanewrował, to opierdoliłby jej cała maskę, a i może także ten jej pusty łeb. Zepsuło mi to humor, tak samo jak jeden dresiarz małolat puszczający na cały autobus hemp gru i pierdolący chyba przez 5 minut po całej sytuacji "ALE BY JEJ URWAŁ!".

je**na patologia w samochodach i autobusach.

Gdyby wszystkie kobiety prowadziły jak moja mama. Chociaż, może lepiej nie, bo zajebiście umie jeździć, ale szaleje jak hołowczyc.
ch** z babą za kółkiem, mam nadzieję, że byłeś szorstki dla kurewki puszczającej muzykę z telefonu, że nauczyłeś go dyscypliny, że skarciłeś go należycie.
SW-5606-3156-4802

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #14734 dnia: Września 02, 2011, 11:49:55 am »
Nawet jeśli to facet. Generalnie bardzo uogólniacie. Znam i widzę świetne kobiety za kierownicą, tak samo, jak męskie "baby", które boją się włączyć do ruchu, a ich panowanie nad pojazdem to czysty chaos i przypadkowość. Poza tym o kobietach mówi się, że są "wielozadaniowe" i mają podzielność uwagi, co przy kierowaniu pojazdem ma niebagatelne znaczenie. Do tego z reguły jeżdżą wolniej i mniej chojraczą na ulicach = mniej ciężkich wypadków, za to więcej zadrapań na parkingach ;)

Jop, najgorsze jest to, że kobitki zachowują się irracjonalnie nawet 'na sucho'. Każdy widział babkę odpierdalającą manianę na parkingu, jadącą 20km/h na czele 100metrowego sznura samochodów, o licznych zadrapaniach lub pierdolnięciach na parkingach nie wspominając.
Widziałem także mężczyzn o takim stylu jazdy.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #14735 dnia: Września 02, 2011, 11:53:15 am »
Faceci mają jednak inny typ ciamajdowania na drodze. Jak napisał blach0r, w 90% przypadków jadąc za jakąś pizdą na drodze jestem w stanie zgadnąć że jedzie baba. Przypadek? Myśle że nie. I nie znaczy to że nie ma kobiet które dobrze prowadzą, jednak większość jeździ w pewien specyficzny pizdowaty sposób.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #14736 dnia: Września 02, 2011, 11:53:50 am »
Poza tym o kobietach mówi się, że są "wielozadaniowe" i mają podzielność uwagi, co przy kierowaniu pojazdem ma niebagatelne znaczenie.

Może się tak mówi, ale raczej niewiele ma to wspólnego z rzeczywistością. Ja daję wpis pod tym co napisał Blachor.

Z tym, że ja czasem się mylę i okazuje się, że zamiast baby jedzie dziadzio.

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #14737 dnia: Września 02, 2011, 11:55:39 am »
moja koleżanka miała ostatnio akcję z hiphopami w tramwaju i zachowała się wzorowo. najpierw poprosiła żeby wyłączyli, potem podeszłą i powiedziała, że mają ściszyć to gówno. następnie wyszarpnęła telefon z ręki, wystawiła za okno i zapytała się "co teraz?". chcieli jej naje**ć, ale jakiś duży kolo się włączył do akcji i wstawił za nią. historia krótka, ale treściwa.  

blach0r

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #14738 dnia: Września 02, 2011, 11:57:24 am »
Dlatego 10% prawdopodobieństwa zostawiam na dziadka :troll:

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 63
« Odpowiedź #14739 dnia: Września 02, 2011, 11:57:58 am »
moja koleżanka miała ostatnio akcję z hiphopami w tramwaju i zachowała się wzorowo. najpierw poprosiła żeby wyłączyli, potem podeszłą i powiedziała, że mają ściszyć to gówno. następnie wyszarpnęła telefon z ręki, wystawiła za okno i zapytała się "co teraz?". chcieli jej naje**ć, ale jakiś duży kolo się włączył do akcji i wstawił za nią. historia krótka, ale treściwa. 
SW-5606-3156-4802

Ma_niek

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 14
« Odpowiedź #14740 dnia: Września 02, 2011, 11:58:23 am »
Ostatnio na jakims parkingu a bylo dosc ciasno bo byl jakis festyn jakas baba probowala wyjechac z miejsca parkingowego. Manewrowala bezsensownie z 10 minut a na koniec walnela w stopjacego obok passata i jak gdyby nic odjechala sobie.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #14741 dnia: Września 02, 2011, 11:58:42 am »

Czasem ;)

Fajnym typem kierowcy jest też "pan w kapeluszu" lub "tatusiek". Mi na nerwy strasznie działają również rolnicy na drogach. Tak jak z kobietami okolo 10% umie się zachować i ma sprzęt zdolny do jazdy po drogach. Kilka dni temu wracałem dość późno do domu i dobrze że bylo to na terenie z lampami przy drodze, bo inaczej to wpierdoliłbym się w nieoświetloną przyczepę za ciągnikiem. Miała tylko jakieś ch**owe odblaski. Siła byka i rozum chłopa to są rzeczy niezbadane.

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #14742 dnia: Września 02, 2011, 12:16:24 pm »
Cóż, widać, że stereotyp "baby za kierwonicą" mocno się utrwalił, ja do tej pory spotykałem na swojej drodze kobiety, które nie malują się do lusterka, nie zakładają szpilek do samochodu, panują nad samochodem i nie przejeżdżają ludzi na pasach. Co do przypadkowości manewrów na placach parkingowych się zgodzę, to wynika ze słabej orientacji przestrzennej kobiet (ale też uogólniam). Jestem świadomy opinii o kobietach, jako kiepskich kierowcach, z mojego doświadczenia wynika jednak, że dla wielu dziewcząt to krzywdząca opinia (szczególnie dla jednej, która na co dzień jest zmuszona słuchać szyderczych uwag na temat swojego hobby - kierowcy/pilota rajdowego).

Czasem ;)
Kilka dni temu wracałem dość późno do domu i dobrze że bylo to na terenie z lampami przy drodze, bo inaczej to wpierdoliłbym się w nieoświetloną przyczepę za ciągnikiem. Miała tylko jakieś ch**owe odblaski. Siła byka i rozum chłopa to są rzeczy niezbadane.
To ciekawe zjawisko. Kiedyś wracałem przez wiejską okolicę, z nadjeżdżającego naprzeciw ciągnika urwał się łańcuch podtrzymujący jakieś gadżety na jego przyczepie i wylądował 0,5 m przed maską mojego samochodu. Po zatrzymaniu auta, wyjściu i stanowczym skierowaniu kroków do kierowcy traktora usłyszałem od niego: "Panie, jak pan jedziesz, ja ze swojego pola jade, mam tu pierwszeństwo". Zapakował dupę i odjechał. Ręce opadają.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #14743 dnia: Września 02, 2011, 12:20:26 pm »
To ciekawe zjawisko. Kiedyś wracałem przez wiejską okolicę, z nadjeżdżającego naprzeciw ciągnika urwał się łańcuch podtrzymujący jakieś gadżety na jego przyczepie i wylądował 0,5 m przed maską mojego samochodu. Po zatrzymaniu auta, wyjściu i stanowczym skierowaniu kroków do kierowcy traktora usłyszałem od niego: "Panie, jak pan jedziesz, ja ze swojego pola jade, mam tu pierwszeństwo". Zapakował dupę i odjechał. Ręce opadają.
Nom, o gnoju lecącym z przyczepy i błocie wywożonym z pola nawet nie wspominam.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #14744 dnia: Września 02, 2011, 12:23:15 pm »
Cóż, widać, że stereotyp "baby za kierwonicą" mocno się utrwalił, ja do tej pory spotykałem na swojej drodze kobiety, które nie malują się do lusterka, nie zakładają szpilek do samochodu, panują nad samochodem i nie przejeżdżają ludzi na pasach.

To widocznie masz jakiegoś farta, bo ja widuje takie widoki dosyć często. Dziś po tej akcji, którą opisałem, dosłownie 30 sekund później słyszę pisk opon, obracam się, a tam babka hamowała awaryjnie przed pasami (tyle, że ona nie była stąd, bo rejestracja z Wawy).

Mi na nerwy strasznie działają również rolnicy na drogach.

To też, ale na szczęście ich można spotkać tylko w sezonie. Kiedyś wjebałbym się w nieoświetloną furmankę. Dobrze, że nic nie jechało z naprzeciwka to ominąłem debila. Kawałek dalej zatrzymałem auto i wysiadłem, żeby kolesiowi zwrócić uwagę na brak oświetlenia jego pojazdu. Ten zaczął mi batem nad głową wymachiwać i coś tam krzyczeć, więc spierdoliłem, bo nie chciałem dostać przez plecy. Z traktorami też jakieś akcje bywały.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #14745 dnia: Września 02, 2011, 12:30:11 pm »
To też, ale na szczęście ich można spotkać tylko w sezonie.
Jak mieszkasz na wsi to nie tylko w sezonie.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #14746 dnia: Września 02, 2011, 12:43:46 pm »
W sezonie jest wzmożony ruch traktorów. Przecie zimą nie jeździ tyle co latem.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #14747 dnia: Września 02, 2011, 12:46:16 pm »
No jasne, ale i tak jeżdżą.

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #14748 dnia: Września 02, 2011, 13:32:04 pm »
No ja póki co miałem skasowany samochód przez kobietę (szkoda całkowita, wymuszenie pierwszeństwa, cały bok rozjebany). Jak stałem sobie kiedyś na światłach w rzędzie aut (tak w środku) w jednym momencie Pani po prostu puściła sobie sprzęgło i też jebła. Jednak wierzę, że to tylko zbieg okoliczności, a nie zależność. :angel:

Co do jazdy w nocy (czy ogólnie, jak ciemno) to ja już po blisko setce różnych ciekawych zdarzeń, przestałem jakoś ekscytować się głupotami jakie robią kierowcy. Najlepszy numer to 2 kolesi, którzy próbowali (jak mniemam) skręcić na stację benzynową swoim skuterkiem po czym zgasł im ten pierdolnik i na dosłownie metr (nieoświetlona droga, stacja w głębi) ich ominąłem. Oczywiście przednie światło się nie świeciło. :lol: Miałbym na sumieniu dwóch idiotów. Bardzo też lubię jak ktoś sobie na niezabudowanym wychodzi na spacer z pieskiem drogą przelotową. Oczywiście spacer bez smyczy. Setki sztandarowych akcji, czyli wyprzedzanie na 5 biegu, wyjazdy autobusów na czołówkę (NO BO ROWERZYSTE OMIJAM111). W nocy jazda po mieście to przyjemność, poza miastem katorga. Pozdrowienia również dla rowerzystów, którzy lubią sobie rozprostować rączki jadąc z górki licząc, jak rozumiem, że na polskich drogach nie ma dziur.

A potem rzecznik poliji pierdoli, że najczęstszą przyczyną wypadków jest nadmierna prędkość. Ja bym celował w głupotę, ale na to nie ma paragrafu.
« Ostatnia zmiana: Września 02, 2011, 13:43:08 pm wysłana przez tarniak »

Marins

• Gość
« Odpowiedź #14749 dnia: Września 02, 2011, 15:17:19 pm »

poj**ana laska w ch**.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #14750 dnia: Września 02, 2011, 15:22:38 pm »

poj**ana laska w ch**.

no debil.

Marins

• Gość
« Odpowiedź #14751 dnia: Września 02, 2011, 15:26:09 pm »

poj**ana laska w ch**.

no debil.

No debilka.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #14752 dnia: Września 02, 2011, 15:31:13 pm »
ok, może się nie rozumiemy. ona tego telefonu nie wyrzuciła, a jeżeli popierasz słuchanie na całą piz** jakiegoś gówna w miejscu publicznym, to gratulacje.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #14753 dnia: Września 02, 2011, 15:32:08 pm »
Bardzo też lubię jak ktoś sobie na niezabudowanym wychodzi na spacer z pieskiem drogą przelotową. Oczywiście spacer bez smyczy.

To też są "dobre" akcje. Całkiem niedawno kiedy wracałem zakopianką, około 11 w nocy szedł sobie koleś (bez żadnych odblasków) pasem awaryjnym. Zastanawiam się co trzeba mieć w głowie, żeby spacerować po tego typu drodze o tej porze.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #14754 dnia: Września 02, 2011, 15:39:17 pm »
jeden dresiarz małolat puszczający na cały autobus hemp gru

A u mnie tylko techno puszczają  :(

Wiadomość scalona: Września 02, 2011, 15:47:39 pm
Cóż, widać, że stereotyp "baby za kierwonicą" mocno się utrwalił, ja do tej pory spotykałem na swojej drodze kobiety, które nie malują się do lusterka, nie zakładają szpilek do samochodu, panują nad samochodem i nie przejeżdżają ludzi na pasach.

I to to:

2.30

« Ostatnia zmiana: Września 02, 2011, 15:47:39 pm wysłana przez el becetol »

marcingt

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 58
« Odpowiedź #14755 dnia: Września 02, 2011, 20:32:56 pm »
Ból gardła :(

maly_pinki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #14756 dnia: Września 04, 2011, 20:04:45 pm »
Nadszedł wrzesień i znowu zaczyna się gówniana papka w telewizji.
Czas chyba zacząć nadrabiać starsze tytuły.
Wszystko od nowa, od początku...

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #14757 dnia: Września 04, 2011, 20:27:25 pm »
Nadszedł wrzesień i znowu zaczyna się gówniana papka w telewizji.
A w wakacje co miałeś zamiast "gównianej papki"? Powtórki "gównianej papki". Bardziej wartościowa telewizja, czyli dobre filmy, ciekawe reportaże, czy też część autorskich programów jest dostępna calutki rok.

maly_pinki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #14758 dnia: Września 04, 2011, 20:35:53 pm »
Mam prawie wszystkie pakiety n'ki i wszędzie lecą albo powtórki albo reklamy przerywane filmami lub dokumentami.
Jak dobrze, że jeszcze internet istnieje.
Wszystko od nowa, od początku...

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #14759 dnia: Września 04, 2011, 20:40:57 pm »
Mimo wszystko CSI, Bones i New Amsterdam na Polsacie > Must be the Music. Dzisiejszy wieczór ratuje Mission: Impossible na TVN7, ale co będę oglądał o tej porze za tydzień?  :mad: