0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A tak poruszając jeszcze na chwilę temat (nie)konsekwencji w relacji normalne życie-życie forumowe, to jak napisał Kresq - myślę że nie różnię się wiele w realu od tego, co widzicie tutaj, kochaniutcy. Niekonsekwencję natomiast zauważam w tej nadmiernej "misiowatości" niektórych forumowiczów, którzy za wszelkie grobowe żarty czy jakieś "małomiłe" odzywki od razu się oburzają i nie mogą uwierzyć, że tacy ludzie jak ja (jakieś szatany ku*wa no!! ) istnieją naprawdę. Przykro mi, ale ja jestem prawdziwy. Oburzam was na forum, a na co dzień nie traktujecie takich zachowań jak moje jak jakichś nienormalnych. U ludzi w internecie budzi się jakaś chora dewocja. Ktoś umrze - normalnie by się na to wysrali, a tak to palą tony świeczekw statusach na gg. Ktoś powie, że ma w dupie historię o zdychającym psie, to przecież od razu musi być jakis jebnięty. A jakbym wam to powiedział w twarz, ze nie obchodzą mnie jakieś psie dramaty, to nie byłoby problemu. Codziennie słyszycie, że ktoś ma coś w dupie (opcjonalnie WAS), a jak wam ktoś to napisze czarno na białym - to nie możecie uwierzyć. Zastanówcie się, czy tak nie jest. A ja tymczasem całuję i was, normalnych użytkowników, i nie mogącego się pogodzić z moją bezpośredniością b.szyma, i śmeirdzącego rozkładającym się ciałem psa Templara.
Wkurzają mnie takie cwaniaczki na forach. Ciekawe jak by się zachował gdybyśmy wszyscy siedzieli przy jednym stole. Pewnie zupełnie inaczej, anonimowość różne ma oblicza.
Wiesz, ale imo pisanie komuś, kto właśnie traci psa-przyjaciela (jakkolwiek naiwnie i banalnie to nie zabrzmiało), że śmierdzi jego rozkładającym się ciałem jest chamstwem, nawet u osoby typu Miazgi.
Wiesz, ale imo pisanie komuś, kto właśnie traci psa-przyjaciela (jakkolwiek naiwnie i banalnie to nie zabrzmiało), że śmierdzi jego rozkładającym się ciałem, jest chamstwem, nawet u osoby typu Miazgi.
ja bym takiej osobie strzelił gong tak dla przykładu i to nie jest napinanie sie. Kazdy by dostał za takie cos ode mnie nawet przyjaciel. aczkolwiek nic mam do użytkownika Miazga mowie o sytuacji życiowej, żeby nie było.
Wytłumacz mi Juve, jak to jesteś 'legit' jak przechodzisz Eternal Sonate w 3 wersjach?
ja mam lepsze pytanie. PO CH.UJ przechodzić ES w 3 wersjach?
Co sie robi z płetw rekina ?
A tak poza tym, to miło mi, że wzruszyłem aż dwóch użytkowników forum. Okazuje się, że poza sianiem fermentu potrafię też wywoływać pozytywne emocje chlip
Proszę zlikwidować cenzurę!
TY nie masz nawet matury, gówniarzu.
A jeszcze lepiej by było zdjac cenzure w worze i pozwolic jechac sie do woli bez groźby ostrzezenie. Było by milusio.
Gówniarze. Myślicie, że przeklinając będziecie bardziej dorośli??
CytujTY nie masz nawet matury, gówniarzu. A Mikes nawet testu gimnazjalnego... To ten odCytujA jeszcze lepiej by było zdjac cenzure w worze i pozwolic jechac sie do woli bez groźby ostrzezenie. Było by milusio.
Wcale nie, niedawno zdawałeś, ale czy zdałeś? Tego nie wiesz "pysiu bez testu gimnazjalnego".
Cytat: setezer w Maja 26, 2008, 08:45:05 amWcale nie, niedawno zdawałeś, ale czy zdałeś? Tego nie wiesz "pysiu bez testu gimnazjalnego".Set, sęk w tym, że nie można nie zdać.
Dzisiaj straciłem ostatnią nadzieję na poprawe mojej sytuacji życiowej .Dzisiaj wiem ,że to wszystko jest do dupy. Żegnam wszystkich.